Utopia nieuwtjes 30 april

Utopia nieuwtjes 30 april

Het laatste Utopia nieuws van 30 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Ivan en Wilco hebben de koeien weer verzorgd.
 • Het lijkt een vast patroon, Gina heeft vanmorgen weer wat gepoetst. De keuken werd onder handen genomen. Maar Gina kwam wel een vies beestje tegen,  ze heeft er snel een glas overheen gezet en in de gootsteen geschoven om deze vervolgens weg te spoelen.
 • Arjuna is weer in Utopia, en dat betekend sporten! Niet alleen Gabriëlle is sportief bezig. Bjorn, Mark, Gina en Joey doen gezellig mee.
 • Ivan is samen met Wilco weer bezig met de opbouw van de hindernisbaan, zou hij dit keer wat meer hulp krijgen?
 • Er wordt touw geleverd voor de hindernisbaan.
 • Nicole en Gaby richten zich op de verzorging van de planten in de kas.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Gina ziet een vies beestje

Gina ziet een vies beestje

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 17:06

  Is het nu zo moeilijk om een schoonmaakrooster te maken?
  Groepjes van 2 maken 6/7 taken verzinnen per dag… En elke dag verschuiven.. Uurtje corvee per dag voor iedereen is de loods snel schoon en blijft hij ook schoon.
  Vind het nogal cliche om te zien dat mannen bouwen en vrouwen het huishouden doen…

 2. anneke g at 11:28

  Als dat zo blijft met smerige beestjes is haar schoonmaak taak ook snel ik doe niks meer , misschien zijn het zilverbeestjes gewoon de kraan open zetten als ze in de wasbak zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *