Bjorn wil graag in Utopia blijven

Bjorn wil graag in Utopia blijven

Bjorn is nog niet klaar met Utopia en besluit met Marcel ik gesprek te gaan.

Waar Tineke aan het lobbyen is om naar huis te gaan, doet Bjorn zijn best om in Utopia te blijven. Zijn tijd in Utopia zit er nog lang niet op. Althans, vindt hij zelf.

Bjorn is druk bezig met zijn festival en doet daarnaast ook het Utopia journaal. Verder heeft Ivan mij het volledige vertrouwen gegeven om de webshop te beheren, ook niet geheel onbelangrijk, aldus Bjorn. Marcel hoort het lijstje van Bjorn aan en vraagt of hij misschien kan helpen met de webshop. Iets wat zeker mogelijk is volgens Bjorn. Mocht Marcel blijven dan is het verstandig om samen achter de laptop te kruipen. En wie weet kan Marcel in de toekomst de volledige webshop overnemen. Zal de lobby actie van Bjorn geholpen hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *