Een moeilijke keuze voor Gina en Marcel.

Een moeilijke keuze voor Gina en Marcel.

Aan komende zondag zullen de nieuwkomers Gina en Marcel weten wie er mag blijven in Utopia, vanaf dan wordt het pas echt moeilijk voor één van de twee.

Marcel is met een aantal andere bewoners hard aan het werk op het weiland  wanneer de lunch wordt gebracht voor de zwetende mannen door Gina en LauraB. De nieuwkomers Gina en Marcel raken samen in gesprek over de toch wel lastige beslissing die hen staat te wachten. Gina zegt, “Ik weet het echt niet, van tevoren wilde ik sowieso één iemand naar huis sturen, maar ik begin nu toch wel te twijfelen. Na zondag heeft één van ons gelukkig nog 24 uur de tijd.” Marcel denkt al wel in één richting, maar dat kan plotseling veranderen volgens hem. Voorlopig lijkt het dat ze beiden hun draai wel gevonden te hebben. Gina is al druk bezig geweest met het voeren van een aantal gesprekken met verschillende inwoners en Marcel is vooral druk met de bouw van de Obstacle Run.

Zouden Gina en Marcel een goed keuze kunnen maken, zodat ze de juiste persoon naar huis sturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *