Tineke waarschuwt Marcel.

Tineke waarschuwt Marcel.

Tineke probeert Marcel te overtuigen waarom zij naar huis gestuurd wil worden. Ze hoopt namelijk snel haar kleinkind te zien en wil daarom aankomende maandag naar huis gestuurd worden. Echter als het aan Marcel ligt, zou hij willen dat Tineke nog even blijft, want het plan is niet om haar naar huis te sturen. Tineke heeft gelijk haar woordje klaar en zegt, “Als je niet op mij stemt, dan heb je een probleem, want dan stem ik ook niet op jou, je weet de reden waarom ik naar huis wil.” Marcel begint te twijfelen nu hij weet dat Tineke anders niet op hem gaat stemmen. Hij probeert toch Tineke over te halen, maar hij krijgt geen schijn van kans, het lukt totaal niet. Tineke probeert de ernst van haar heimwee in te laten zien aan Marcel, en zegt, “Ik kan anders niet naar mijn kleinkind.”

Tineke’s volgende doelwit zal Gina zijn, ze wil nog een goed gesprek met haar gaan voeren. Zou Tineke beide potentiele inwoners kunnen overtuigen over haar heimwee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. harry at 17:33

    denk zelf dat ze helemaal niet naar huis wil. ze wist dat kleinkind kwam. doordacht !!!! echt iets van haar om het zo te brengen. snel naar huis met dat lui mens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. adriana46 at 17:11

    Pure chantage van Tineke, mijn respect wat ik eens voor haar had, heeft een ondergrens bereikt! Ik zou haar voor straf laten blijven, zodat ze met inlevering van de borg op eigen kosten naar haar kleinkind kan. Ze heeft geen klagen….. ze heeft 2 maanden lang geld kunnen besparen op de kapper en de pedicure/manicure.

    Al met al, ondanks haar sjagrijnige gedrag heeft ze toch een soort vakantie gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *