Wat zijn de plannen van Marcel?

Wat zijn de plannen van Marcel?

Gaby besloot nieuwkomer Marcel vanmiddag eens aan te spreken. Wat zijn zoal de plannen? Ze bespraken het op het schommelbankje in het zonnetje.

Heb je nog ideeën wat jij zelf hier in Utopia wil gaan doen? Je had het over de camping. Hoe zie je dat voor je? vraagt Gaby aan Marcel. Marcel antwoordt dat hij het leuk zou vinden als er straks vrachtwagens vol met zand richting Utopia komen. Zo kunnen we met zijn allen een strand maken. Met van die ligstoelen erbij en een kraampje en natuurlijk het zwembad én leuke fleurige parasols, zodat het een zomers vakantiegevoel geeft. Verder wil Marcel graag zeilbootjes opknappen en gipsen beelden maken. Het hoeft niet van je hoofd te zijn, het kan ook van de loods of Le Luifel. Met gips kun je heel snel produceren. Ook wil Marcel als hij mag blijven in Utopia gelijk starten met de Utopia camping. Eigenlijk wil ik zoveel mogelijk tegelijk doen. Ik wil eruit halen wat erin zit. Gaby denkt niet dat Marcel te hard van stapel moet gaan lopen. Ik zou me in het begin focussen op een ding. En dan kan je vanuit daar doorgroeien adviseert ze. Hebben de plannen van Marcel enige meerwaarde voor Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *