Gaat Laura morgen dan echt weg?!

Gaat Laura morgen dan echt weg?!

Laura is morgen één jaar in Utopia en mag dus per 24 april borg vrij Utopia verlaten. Eerder liet ze al doorschemeren dat ze waarschijnlijk naar huis gaat en de vermoedens lijken als maar toe te nemen. Zo hebben Mark en Laura een “afscheid” praatje op bed. De twee bespreken van alles, hoe de hoodies gelopen hebben en de mutsen. Maar ook de vriendschappen die Laura heeft opgebouwd. Ik heb Lot, jou en Vanes ontmoet vertelt Laura. Vriendschap staat altijd wel op één, ook buiten. Daar doe ik alles voor! Ik had niet verwacht dat ik dat hier zou krijgen. Thuis is mijn groepje erg hecht en heb gezien dat dat toch anders gegaan is. En dat terwijl je me eerst niet mocht aldus Mark. Klopt zegt Laura, zo zie je maar hoe dingen kunnen gaan. Ook hoe ik me zelf heb ontwikkeld is een goed hoogtepunt. Ik heb veel geleerd over mijzelf en ben rustiger geworden. Mark kan zich daar ook wel in vinden. Laura is ook trots dat ze ondanks Lot gebleven is in Utopia. Ook zal vanavond rond de klok van 9 muziek aangaan en heeft Laura iets te melden. Zou ze blijven of gaan?

Vanessa laat op haar Facebook weten dat ze uit kijkt naar morgen. Zo plaatst ze een foto van Laura met daarbij een kort maar krachtige tekst die in onderstaande foto ook te lezen is. “Morgen sluit ik haar weer in mijn armen”. Zal Laura echt weg gaan?

Facebook bericht van Vanessa

Het Facebook bericht van Vanessa.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Diana at 20:24

    Laura moet inderdaad verder met haar leven buiten utopia…maar jullie hebben het wel fout om te melden dat ze er morgen 1 jaar in zit.. Dat was 24 januari al 1 jaar, ze heeft 1 januari gezegd dat ze nog 3 maanden zou blijven, en dat is morgen dus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *