Laura verlaat morgen Utopia.

Laura verlaat morgen Utopia.

Eerder schreven we al over de vermoedens van een mogelijk vertrek van Laura. Vandaag lijken haar laatste uurtjes geslagen te zijn zo blijkt uit haar speech…

Laura drukt de toeter in ze heeft iets te melden maar iets wat niet makkelijk is. Ze huilt en komt moeilijk uit haar woorden. Laura vertelt hier nu 15 maanden te zitten en ik was aan het einde van Utopia ervan overtuigt te willen blijven. Ik heb geen spijt gehad dat ik ben gebleven, ik ben hier ook zwaar verliefd geworden. Ik vind het heel moeilijk om dit los te laten maar het houd voor mij hier op. Ik wil vanavond nog een feestje met jullie op zijn Laura’s. ik wil ook tegen jullie zeggen dat Utopia het mooiste is wat er ontstaan. Ik ben trots op de vriendenschapen hier zijn ontstaan. Maar een ding is een feit en heb me zo erg ontwikkeld hier. Ik kon op 1 januari nog niet met opgeheven hoofd de poort uit lopen en dat kan ik nu wel. Let’s party! De bewoners geven Laura een luid applaus en zijn trots op hun mede bewoners. Laura vertelt dat ze er al heel de dag tegen aan zat te hikken en nu is het er dan eindelijk uit. De bewoners vinden dat Laura goed haar best heeft gedaan en hebben respect voor haar keuze. Laura zegt heel blij te zijn met haar besluit daarom wil ik nog een feestje. Maar is ook blij dat het hoge woord eruit is… Morgen rond de klok van 12:00 eindigt haar Utopia avontuur…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 61    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Sonja at 11:17

  Heel jammer als Laura echt weg gaat dan houd Utopia voor mij ook op,Laura was de enige eerlijke en recht door zee bewoner.We keken hier altijd met plezier naar Utopia en dat kwam 99% door Laura.Laura meid het ga je goed.

 2. Marie at 09:30

  En de tattoo dan Laura ? Ik kan het me best begrijpen dat je het daar spuugzat bent .
  Want ondanks dat jullie veel kletsen , heb je altijd klaar gestaan als er mensen verdrietig waren .Ga heerlijk verder met je leven .Je hebt in Utopia je best gedaan om daar geld te verdienen voor de mensen die niks uitvreten .Ik vind je een top meid .!!

 3. joyce madarie zweers at 21:45

  jammer lautje , ik ga je missen , ik wou in mei naar utopia komen , voor een evenement , maar ja jammer .

 4. dorina at 21:05

  Heel jammer dat laura gaat. Maar ik begrijp ook wel goed dat ze gaat.
  Laura net wat lot zei over het hek. Het komt goed buiten de poort. Jammer jammer

 5. bart g at 20:58

  Hehe eindelijk de roddel tante eruit…nu die andere roddel tante nog met haar lange neus…die overal ingestoken Word…

  Wie. Gaan er straks op het bankje roddelen ???????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *