Gabriëlle en Laura’s over Gina

Gabriëlle en Laura’s over Gina

De Laura’s en Gabriëlle zitten lekker in het zonnetje over de nieuwe mogelijke inwoonster Gina te roddelen.

Gabriëlle is wel over Gina te spreken Ze zegt tegen de Laura’s, “Hoe ik er nu voor sta, dan zou ik haar sowieso wel kiezen. Ik vind het een frisse leuke wind, maar of ik haar nu al leuk vind?, dat weet ik niet, dat komt wel, dat kan groeien.” LauraB vraagt aan haar of ze al met Gina gesproken heeft. “Ja”, zegt Gabriëlle, “Ik vind haar wel leuk, maar de klik is er nog niet. Zelfde al de eerste maand met Bjorn, ik vond het vreselijk en zou op hem stemmen en nu heb ik een zwak voor hem.” Laura geeft aan dat bepaalde dingen hier moeten groeien en dat heeft zijn tijd nodig. Er komt iemand binnen en die ken je totaal niet en diegene ken jou totaal niet, aldus Laura. Je hoeft niet met iedereen 1-2-3 oké te worden. Gabriëlle vult aan dat Bjorn lief is, “Hij is mijn schatje, ik weet dat hij altijd voor me klaar zal staan.” LauraB geeft ook nog aan dat wanneer je hem iets vraagt dat hij in de meeste gevallen ook wel doet. Daarom gunnen de Laura’s en Gabriëlle niet dat Bjorn naar huis zou gaan. Dat verdient hij echt, echt, echt niet, zegt LauraB. Laura zegt, dat waarschijnlijk Gina, als deze wordt gekozen voor de nieuwe inwoonster van Utopia, Bjorn als eerste zal zeggen dat hij kan blijven. Gabriëlle geeft nog als laatste woord aan, “Dat moet ze ook doen anders ga ik  haar bedreigen. Nee hoor, is maar een grapje.”

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *