Stuurt Gina Colinda naar huis?

Stuurt Gina Colinda naar huis?

De Visumhouder Gina is in staat om Colinda naar huis te sturen volgens de kleine bouwer Wilco.

Wilco zegt tegen Colinda, “Ik vindt niet dat jij er uit moet.” Ondanks het feit dat het Colinda zelf vaker heeft aangegeven naar huis te willen, denkt Wilco dat ze nog niet helemaal klaar is om te gaan. Wat opvalt bij Wilco is dat Colinda zichzelf in Utopia langzaam aan het herpakken is. Wilco zegt, “Je laat nu duidelijk zien wie Colinda is.” Dat het daarom beter zou zijn als Tineke haar kist zou pakken en vertrekt. De teleurgestelde Colinda reageert met de woorden, “Maar ik ben het vertrouwen in de mensen kwijt en dat vind ik erg.”

Daarnaast denk Wilco dat Gina een betere toevoeging is dan de andere visumhouder Marcel. Wilco denkt ook dat Marcel niet in de groep zou passen. Een verschil tussen Gina en Marcel is dat Gina zich veel beter mengt tussen de Utopianen. Het probleem kan zich voor doen dat Gina in staat is om Colinda naar huis te sturen. “En dat ik daarmee het risico loop dat jij naar er uit gegooid wordt, dat is dan maar zo. Want Gina weet ook dat wanneer ze jou naar huis zou sturen, dat Tineke misschien 2 dagen later vanzelf gaat.”

Daarna praten ze nog over andere nieuwkomers die nog in Utopia zullen gaan komen, Laura wil weggaan, ik wil weg en we missen er nog één, daar komen andere voor in de plaats en daar zullen we allemaal aan moeten wennen en samen moeten werken. Maar het kan ook anders lopen volgens Wilco, kijk maar eens naar Tineke, dan weet je ook wel dat alle stemmen naar haar zou gaan en dat heb je ook met nieuwkomers, als het niet klikt, dan krijgt hij of zij bij de volgende nominatie de volle laag.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. anneke at 21:25

    Kreeg niet van iemand via Facebook bericht Laura heeft huilend verteld dat ze morgen weg gaat kan iemand vertellen of dat waar is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *