Utopia nieuwtjes 24 april

Utopia nieuwtjes 24 april

Het laatste Utopia nieuws van 24 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft!

  • Gina heeft vannacht weinig geslapen door het afscheidsfeestje van Laura. Maar ondanks dat heeft ze vanmorgen de koeien verzorgd samen met Ivan en Wilco. De heren halen al gelijk een grapje uit met de kersverse potentiële bewoner. Zo zegt Ivan dat ze stro moet los schudden. Tegen je borst houden en dan schudden. Gina doet braaf wat Ivan zegt en Wilco lacht zich rot.
  • Laura werd vanmorgen verwend door LauraB. Ze had een lekker ontbijtje geregeld met onder andere croissantjes.
  • Ferry de crossfit trainer was vanmorgen weer in Utopia. Samen met Mark, Ivan en Bjorn is hij sportief bezig geweest op het veld met de hindernissen die ze eerder gemaakt hebben.
  • Er zijn weer spullen voor de schroothoop van Joey geleverd.
  • Laura is druk bezig met haar vertrek, ze verlaat ieder moment de poorten. Hier kun je het verslag terug lezen.
  • Marcel en Gina hebben een gesprekje met elkaar. Ze hebben het over hun leven in Utopia. De twee spreken hun verbazing uit over de viezigheid in Utopia. Ook geeft Marcel toe dat hij denkt dat Gina een grote kans maakt dat ze mag blijven.
  • Marcel neemt daarna nog een plons in het zwembad, het is immers mooi weer. Maar het is wel nog een beetje koud…
  • Gio en Naomi liggen gezellig op de trampoline te kletsen. Als Marcel in het zwembad duikt kletst hij gezellig met Marcel. Zo gaat het over de opleiding die Marcel gevolgd heeft.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons op Facebook en Twitter.

Marcel & Gina in gesprek

Marcel in zwembad

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *