Het vertrek van Laura

Het vertrek van Laura

Gisteren kondigde Laura aan dat ze na 15 maanden vandaag Utopia zou verlaten. En dat sloot ze af met een afscheidsfeest. Het was voornamelijk erg gezellig met een gezellig feestje. Laura geeft bepaalde bewoners nog advies mee. Zo zegt ze tegen Mark dat hij zuinig moet zijn op haar meisjes en dat ze bij de poort zal staan als hij uit Utopia vertrekt.

En vandaag is het dan zover, zo is ze vanmorgen op tijd op gestaan om al haar spullen in te pakken. En dat is een hoop na 15 maanden! Waarschijnlijk krijgt ze niet alles mee, maar probeert zoveel mogelijk in de vuilniszakken te krijgen. Ze is er echt klaar voor zegt ze als Wilco vraagt of ze goed geslapen heeft. Time to go home! Laura en Laura nemen ook nog even afscheid, we hebben echt gerockt Lau! En de tijd die ik met jou gehad heb Gabs was echt kicken! Ook heeft Laura voor LauraB, Gabriëlle en Mark nog een brief onder hun kussens gelegd. Ook moeten Laura en Mark maar goed op Laura letten. Mark heeft ook nog een boodschap die Laura moet doorgeven aan Vanessa die waarschijnlijk bij de poort zal staan. Geef maar door dat alles goed is aldus Mark. Rond 11:50 doet Laura nog een laatste ronde om te kijken of ze de belangrijkste spullen heeft ingepakt. Vervolgens gaat alles in de bakfiets gemaakt door Joey en rookt Laura haar laatste sigaretje binnen de poorten van Utopia. Met LauraB spreekt ze ook af dat Laura er zal zijn als ze naar buiten komt. 07 zoiets vraagt Laura, LauraB knikt… Daarna drukt Laura voor de laatste keer op het lucht alarm. Dag lieve koe zegt Laura ik heb genoten van je in het begin terwijl ze naar de poort loopt. Daar heeft Laura nog een woordje voor iedereen. Even voor jullie allemaal, Ik vindt dat de laatste dagen de harmonie weer terug komt. kansen en dromen kan je hier waar maken. Wees lief voor elkaar en zorg voor elkaar. Maar geniet vooral!. Ik ben supertrots op jullie. Dankjewel voor alles! Daarna wordt er nog trouw een groepsfoto gemaakt en wordt er gekust en geknuffeld. Vervolgens loopt Laura met Mark, LauraB en Joey naar de laatste poort. Daar wordt nogmaals geknuffeld en daarna stapt Laura dan echt de poort uit en eindigt haar Utopia avontuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 91    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. ineke bakker at 21:49

  Wat jammer dat je weg is gegaan uit utopia. Je hoorde er zo bij. Ik kijk vanaf het begin iedere avond. Ik vind het een boeiend programma om te volgen.

 2. johanna at 16:57

  Hoi laura ik vind het jammer dat je weg gaat /bent ik mocht je wel. Maar nu kun je lekker bij lotte zijn. Veel geluk

 3. ah at 13:27

  Hallo Laura, ik zal je missen. Je was eigenlijk de hoofdreden dat ik naar Utopia heb gekeken. Een lekkere stoere meid. Bedankt voor het kijkgenot. Ik wens jou het alle beste voor buiten Utopia. Ik zal je missen. Voor het laatst veel groetjes. Andreas.

 4. adriana46 at 12:48

  Een mooi verslag heeft de redactie hier neergezet. Helaas was ik niet thuis toen Laura het Utopia terrein verliet, anders had ik het via de live-stream kunnen volgen. Maar door dit uitgebreide, gedetailleerde verslag ben ik toch weer 100% op de hoogte.

  Dank redactie!

  Laura was zeker een aparte persoonlijkheid. Vaak grof gebekt en ook vaak weer een troostend woord voor de mede Utopianen als zij dat nodig hadden. Tja het roddelbankje zal niet meer zijn wat het was. Eigenlijk had dit ook zijn charme 🙂

  Laura is nu voorlopig onder de pannen. De oud Utopianen ontmoeten elkaar vrij regelmatig en gaan dan leuker met elkaar om dan op het Utopia terrein. Het is ook als een familie. Zo intens, zo hecht als je 7 dagen per week 24 uur (verplicht) bij elkaar bent.

  Het is gewoon als in een familie. Daar is ook heibel, ruzie die vervolgens goed gemaakt wordt. En denk aan je eigen familie. Dat is toch een band die niemand verbreken kan.

  Laura zal het na de begin drukte die haar nu zal overvallen even toch heel moeilijk krijgen. Dan is ze alleen. Alleen zijn is niet erg, maar uitkijken voor eenzaamheid, want zoals een lieve vriend van mij ooit zei: “eenzaamheid is dodelijk”.

  Ik wens jullie allen een heel fijn weekend. De heren kunnen boffen met dit goede weer. (Gina gaat dan mogelijk het zwembad in en dan valt er minder te verhullen 🙂 ).

 5. Ron de Weijze at 12:27

  Een mooie complete persoonlijkheid. Gaan voor waar je voor staat, niet denken maar doen en verantwoorden of verdedigen kan achteraf altijd nog of door strijd met andere mensen die voor andere dingen staan. Of je vol laten tatoeëren, of je ongans roddelen. Altijd duidelijk wie er wel en wie er niet aan jou kant staat, waarop vriendschappen zich kunnen verdiepen. Niet mijn typ maar zij heeft wel duidelijk gemaakt hoe dergelijke eigenschappen haar het leven leuker of minder leuk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *