Geeft Colinda de strijd op?

Geeft Colinda de strijd op?

Colinda is genomineerd, en dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten. Ze lijkt de strijd al opgegeven te hebben en dat is Wilco ook opgevallen. Daarom besluit hij het gesprek nog maar eens aan te gaan.

Zo laat Wilco weten dat Colinda niet de moed op moet geven, je bent hier nog niet klaar! Colinda antwoordt een gevoelsmens te zijn en Wilco benadrukt nogmaals dat ze niet op mag geven. Het zou goed voor je zijn om het hier af te maken. Colinda kan zich er ook wel in vinden, ze zou in principe ook één jaar vol willen houden en daarna pas vertrekken. Je moet je ook niet focussen op alle negativiteit, je hebt ook je eigen ikkie. Focus je op je wellnes. Colinda zegt dat ze er wel van geleerd heeft, en gaat als er niemwe mensen binnen komen die een negatieve bui hebben vermijden. Ik zal één keer contact met ze zoeken, ze proberen te sturen en anders ga ik het uit de weg. Zou Colinda de draad weer opgepakt hebben? Of geeft ze de strijd op?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *