Een feestje in Utopia?

Een feestje in Utopia?

Wederom is het een rustige avond in Utopia. We zien de bewoners genieten van muziek en zijn gezellig aan het kletsen, poolen en gek aan het doen op de muziek. Er lijkt een soort feestje aan de gang te zijn. Wellicht om te vieren dat Gina vaste bewoner is geworden? Of wellicht om Koningsnacht alvast in te luiden. De muziek valt niet bij iedereen in de smaak. Nicole draait momenteel harde rock liedjes. Wilco besluit de rust buiten maar even op te zoeken. Colinda oppert ergens anders te gaan slapen en Ivan geeft als tip om in de B&B te gaan liggen. Wilco gaat even kijken of het iets is, het is er vaak koud. Ook wordt er nog even gesproken over wie er morgen vertrekt. Als Tineke vertrekt dan gaat haar troon en alle negativiteit de fik in aldus Wilco. Die plek is nu een beetje de klaagmuur van Utopia geworden. Dan kijken we wel wie er boos gaat worden. Ivan lacht en Wilco gaat een wijntje halen en dekentjes. Daarna gaat hij met Colinda de B&B in. Ondertussen is de muziek veranderd naar Nederlandstalig wat de meeste bewoners meer kunnen waarderen. Colinda en Wilco hebben inmiddels de B&B ingericht en Tineke heeft de versierde troon laten zien aan Bjorn. Deze moet volgens Wilco de fik in maar of dit gewaardeerd wordt? Eerst maar eens afwachten wie van de genomineerden weg moet!

Klaag troon Tineke

De “klaag troon” van Tineke

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 21:11

    Er is altijd wel reden voor feest daar, als ze maar flink kunnen drinken, en dat begint vaak s middags al met wijn, zonder alcohol kunnen ze zeker niet vrolijk zijn, m.n. Naomi, de alcohol zal toch ook niet goed zijn voor haar spieren evenals laatst een sprongin het koude zwembad, en al die nachten waar haar spieren geen rust krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *