Utopia nieuwtjes 26 april

Utopia nieuwtjes 26 april

Het laatste Utopia nieuws van 26 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gina en Naomi hebben lekker pannenkoeken gebakken voor de groep.
 • Gaby lijkt zich te irriteren aan Bjorn. Ze merkt ook wel dat Bjorn Gina leuk vind. Volgens LauraB is het hilarisch om te zien en wil binnenkort het gesprek eens met haar aangaan.
 • Gina en Tineke hebben met elkaar gesproken. Tineke geeft nogmaals aan dat ze graag naar huis wil. Ze wil verder met het bos wat ze ontwikkeld heeft, mist haar kleinkinderen en kinderen én is een beetje klaar met de viezigheid binnen Utopia. Gina hoort het gesprek aan en Tineke geeft aan dat ze hoopt dat ze Colinda niet naar huis stuurt. Dan gaat Wilco waarschijnlijk ook snel. Maar Wat Gina gaat doen is natuurlijk nog maar de vraag. Of ze Gina heeft kunnen overhalen merken we morgen!
 • Nicole werkt weer druk aan het cordwood huis, het bouwwerk vordert gestaag…
 • Gio en Naomi liggen lekker op bed. Gio legt wat uit over pokeren.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:29

  Zal wat zijn als Gina Tineke erin laat,, maar ik gok op Colinda (en hoop ik ook).
  Ze begint al meer te janken om niks.

 2. Anja at 20:54

  En ja hoor, Laura b gaat zich binnenkort weer bemoeien met Gina, ze wil natuurlijk weer alles weten over hoe bet allemaal zit,om vervolgens alles weer door te kleppen, Bah bemoeial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *