Marcel moet Utopia verlaten

Marcel moet Utopia verlaten

Start centraal
De groep is aan het overleggen wie ze laten blijven. Wilco gaat op Gina, Marcel is echt waus. Colinda stemt ook op Gina, zij is aanwist voor de groep. Laura B stemt ook op Gina. Ook Gaby stemt op haar indirecte concurrent. Gabriëlle stemt op Gina. Nicole wil ook Gina het liefst in de groep houden. Ivan mag Marcel totaal niet en daarom stemt ook Ivan op Gina. Bjorn wil ook Gina in Utopia houden. Spreekt hier het hart van Bjorn? Joey stemt net zoals de rest van de groep op Gina. Dit was de makkelijkste keuze ooit voor Mark, Gina blijft. Ook Naomi stemt op Gina, ze denkt dat Gina wel een vriendin kan worden

Gina en Marcel zijn buiten.
Gina en Marcel bespreken de afgelopen vier dagen. Gina is zeer positief ik heb zelfs een kip op mijn hoofd gehad. Wie had dat nu gedacht? Marcel laat zich niet zo heel erg uit over zijn ervaringen. Al met al vond hij het “positief”. Maar hij heeft wel spijt van bepaalde uitspraken. Het was “heel bijzonder”, grapt hij.

De laatste stemmen
Na Gio stemt ook Tineke op Gina. Zo is de stemming unaniem en wil de hele groep Gina in Utopia houden.

De uitslag
Mark mag Gina en Marcel vertellen wie er in Utopia mag blijven. Na een kort verhaal maakt de Mark bekent dat de groep op Gina heeft gestemd. Ze is overduidelijk blij en heeft veel zin in enkele maanden Utopia.

Marcel moet weg
Marcel pakt na een kort afscheid direct zijn kist en gaat direct richting de poort. Nog snel een foto en dan snel naar huis.

Marcel verlaat Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. mikey****** at 07:09

  Het pestgedrag is idd beneden alle pijl… (kijk wat Mark met die sigaretten flikt bij Marcel en dit helemaal geweldig vindt van zichzelf) maar het respect voor elkaar is ook ver te zoeken.
  Ivan die altijd roept…respect voor elkaar te hebben…. roept uit allemacht in het centraal dat Marcel een eikel is en herhaald dat nog eens….en blijft weg (met Nicole en valse nicht Mark) bij het afscheid van Marcel en gaan dus niet mee naar de poort en op de foto. Als dat is wat hij van zijn moeder heeft geleerd dat heeft ze het niet al te best gedaan… Ik vind het zeer respectloos van dit 3-tal.
  Nicole doet met hem mee omdat ze anders weer een donderbui over zich heen krijgt en Mark omdat hij wil laten zien van…kijk mij eens wat ik durf…
  De agressie van Ivan is beangstigend…die aanvallen hebben we al een paar keer gezien…en nu ook weer met het beeld van Marcel…
  pfff jammer dat het pas over 2 maanden weer stemmen is…van mij krijgt Ivan een stem en hopelijk ook een publieksstem!

 2. Helmie at 04:35

  Beste David en Hannah: David met alles wat je zegt ben ik helemaal mee eens. Heb er niets meer aan toe te voegen. En Hannah, Het zijn inderdaad mensen met een laag niveau met een laag empathie vermogen. Dus alles wat daar binnen komt met enig niveau krijgt géén enkele kans!! Helaas..

 3. joyce madarie zweers at 21:49

  ik bid op mij knieen dat colinda gaat morgen , de rest volgt wel zoals wilco en tineke .
  gaat tineke , dan zitten we weer 2 maanden vast aan die vervelende mensen , bah geen pufffff meer voor .

 4. David Brigham at 17:26

  Stelletje minkukels. Zo wordt Utopia dus nooit meer wat — ze houden (a) elkaar de hand boven het hoofd, en (b) stemmen alleen meelopers erin. Mensen die ‘eigenwijs’ karakter tonen (Patrick, Chris, Tineke, Marcel, etc, wat je ook van hen vindt, origineel waren ze ) zullen er altijd worden uitgezet door de Luiaards & de Baasjes.
  Valt wel op dat de boel steeds verder afglijd: eerste werden vaste bewonders gepest (bijv Isa, Chris), toen nieuwelingen (Tineke), en nu al kandidaten (Marcel). Wat een respectloos stelletje.

  • Hannah at 18:07

   Inderdaad David,helemaal mee eens.
   Dat pestgedrag vind ik heel raar en erg onvolwassen, soms lijken het net een stel kleine kinderen. Met een laag niveau sociaal inlevingsvermogen en onfatsoenlijke omgangsvormen.

  • Mjo at 08:59

   Juist David, jij hebt dit gemene en respectloze “spelletje” (zooitje) helemaal door. Bah, wat een minachting en respectloosheid heerst er in deze groep.

   En ja, het programma / de samenleving in Utopia daalt af naar het diepste dieptepunt ooit. Ik kan mij niet voorstellen dat dit hun ideale Utopia kan zijn. Het mijne in ieder geval niet.

   Als dit zo blijft en daar ben ik bang voor, zal de regie/Talpa moeten ingrijpen. Want zo kan het niet verder, dit is geen goed voorbeeld voor de maatschappij, buiten de poorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *