Wilco spreekt Marcel aan op zijn gedrag

Wilco spreekt Marcel aan op zijn gedrag

Wilco vindt dat Marcel de plank volledig heeft misgeslagen de afgelopen dagen in Utopia en besluit hem daarom eens aan te spreken.

Het is niet dat je maf bent, maar je komt maf binnen. Ik denk dat je je van je slechtste kant hebt laten zien zegt Wilco tegen Marcel. Maar hij is nog niet klaar. Weet je, wat jij laat zien, is een waus. Dat is iemand die een beetje geflipt is. Die hier binnenkomt, denkt dat ‘ie heel wat te zeggen heeft én maffe dingen doet. Dat is wat jij nou hebt laten zien, ik kan niet anders zeggen. Ook vindt Wilco het niet goed dat hij zoveel met Tineke heeft opgetrokken.

Marcel beweert echter dat hij ook met anderen heeft gesproken. Ja, gesproken ja antwoordt Wilco. Het was heel anders geweest als je jezelf gewoon gepresenteerd had én gewoon een dag lang bij de jongens in het veld ging staan. Een dag lang die meiden helpen met opruimen, dingetjes doen. Laten zien dat je wilt! Marcel snapt het punt en waardeert de eerlijkheid. Wilco vindt het erg jammer, want hij had liever een tweestrijd gezien. Ik wil niet zeuren, maar ik ben bang dat het een unaniempje wordt sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 16:03

    Dat had Wilco dan wel een dagje eerder kunnen zeggen en niet als de zaak al beslist is. Dat was het trouwens al toen al die mannen likkebaardend aan de poort stonden

  2. Hannah at 15:57

    Grappig om dit uit de mond van Wilco te horen. Toen hij voor het eerst binnen kwam denderen en stuiteren dacht ik in eerste instantie dat er een steekje bij hem los zat. Ik zie hem nog als een dolle op het bed springen, roepend:”Ik zit in Utopia!!! Ik zit in Utopia!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *