Worden Gina en Bjorn een stelletje?

Worden Gina en Bjorn een stelletje?

Bjorn was de afgelopen dagen niet bij Gina weg te slaan en dit is ook de bewoners niet ontgaan. Het wordt dan ook al snel besproken op de vide.

LauraB roept een weddenschap in het leven hoe lang zal het duren voor ze kussen? Als het aan Gabriëlle ligt gebeurt dit binnen 3 weken. Mark is minder positief en verwacht dat er niks tussen de twee gaat gebeuren. Gabriëlle en LauraB denken dat Bjorn een grote teleurstelling te wachten staat. Gina zal hem op de een of andere manier gaan teleurstellen, dat gevoel kunnen de dames maar niet los laten. Mark gist ondertussen naar de reden gaat ze hem afwijzen dan? Ze laten het gesprek voor wat het is en Mark besluit een bak koffie te halen. Wat denken jullie worden Gina en Bjorn binnenkort een stelletje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Frank at 11:54

    LauraB lijkt wel een klein kind, met haar obsessie voor weddenschappen over wie het met wie zal doen, wanneer en hoe lang. Maar ja, wat moet ze anders. Werken is teveel moeite. Het maken van de sjaals is ze inmiddels al aan het uitbesteden omdat het teveel werk is. Wat dat betreft is ze al net zo’n luie donder als LauraG, die al haar spullen kant en klaar inkocht en de bestellingen verder niet in wilde pakken “omdat ze daar geen talent voor had”. Als zo meteen Wilco er uit gaat en Gina er in komt scoort het programma het hoogste percentage talentlozen sinds de start. Toen was het nog 89%, nu wordt het 100%. Er is geen beter vermaak dan leedvermaak zullen ze bij JdM wel denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *