Tineke wil worden weg gestuurd

Tineke wil worden weg gestuurd

Vandaag is een spannende dag, wie blijft er? Gina of Marcel? We gaan nog even terug naar gisteren avond, Tineke weet ook dat het spannend gaat worden. Maar hoopt dat zij weg gestemd gaat worden… Echter ligt dat wel aan wie er van de potentiële bewoners mag blijven…

Met LauraB en Joey besprak Tineke onder het genot van een wijntje een hopelijk naderende exit. Tineke lijkt er blind vanuit te gaan dat haar Utopia avontuur snel voorbij is. Maar dan moet ze wel nog even gekozen worden. Bjorn en Colinda zijn namelijk ook genomineerd en dat weet ze dan ook al te goed. Als ze maandag niet naar huis mag wordt ze gek, ik denk dat als zij maandag Collie kiest dat ik niet goed wordt op die bank. Echt niet! En dan wordt het Tineke allemaal te veel, ze praten nog over haar kleinkinderen waardoor de emoties oplopen. Ze werd vervolgens getroost door Joey, Gio en LauraB. Dat Tineke graag naar huis wil is zeker, maar zal dat ook gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Wil at 13:29

  Ze had dit kunnen voor zien, kleinkind ,geen geld als ze er zelf uit wil, hoe dom kan je zijn????? Blijf maar zitten tineke, en zie maar hoe je dit avontuur beeindig

 2. Marja at 11:55

  Dit had tineke kunnen weten, welke oma gaat met een kleinkind op komst vrijwillig jezelf opsluiten. Mag hopen dat colinda eruit gaat, maar dat zal wel niet, dan kan tineke vrijwillig vertrekken, had ze maar beter na moeten denken van te voren. Oud genoeg, maar misschien niet wijs genoeg

 3. anneke at 10:55

  Ze had er nooit in moeten gaan ze wist dat er een baby onder weg was en dat ze dat ging missen
  Ze had het geld beter kunnen besteden om naar haar zoon te gaan om haar kleinkindkleinkind geboren zien worden

 4. Mjo at 10:50

  Tineke kan toch ook zelf (vrijwillig) vertrekken. Maar ja, dat kost natuurlijk geld, dat dan weer wel.

  Maar als je het allemaal zo verschrikkelijk vindt, beste Tineke, toon karakter en vertrek uit vrije wil, als je straks niet wordt weggestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *