Marcel en Ivan leggen ruzie bij

Marcel en Ivan leggen ruzie bij

We gaan nog even terug naar gisteren avond, het was erg rustig maar er is nog wel wat gebeurd… Zo spraken Marcel hun eerdere ruzie uit, de ruzie die wat uit de hand liep en waarbij het beeld van Marcel sneuvelde.

De twee bespreken buiten uitvoerig hun ruzie, we hebben de belangrijkste besproken stukken eruit gehaald en omschreven. Marcel zegt tegen Ivan dat hij hem eigenlijk wilde stangen, het was een grapje. Ook vond hij het niet verstandig dat Ivan het kunstwerk wat ook uit glas bestond kapot gooide. Er kon zo een gevaarlijke situatie ontstaan. Maar ook vindt hij de reactie wel mooi, ik vond de reactie wel gaaf, dan gebeurt er nog eens wat! Ivan daarin tegen is minder blij met zijn actie, hij legt uit dat hij simpelweg op kwam voor zijn vriend Bjorn. Hij vindt Bjorn namelijk een goede werker en draagt zijn steentje bij aan de samenleving. Marcel kan het wel begrijpen en na een lang gesprek besluiten de heren de ruzie maar te laten voor wat het is. Wel wil Ivan nog even kwijt dat hij het gedrag van Marcel niet helemaal fijn vindt. Ivan vindt Marcel geen aanpakker zoals hij zich heeft voorgedaan, hij heeft eerder gedoe veroorzaakt. En laat vervolgens ook nog blijken dat hij Gina meer ziet zitten. De keuken is nog nooit zo schoon geweest voegt hij eraan toe. Wie er weg moet zullen we vandaag achter komen, Gina of Marcel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jan at 11:03

    Ivan vind het gedrag van Marcel niet goed. Ik zou tegen Ivan willen zeggen dat hij eerst maar eens naar zichtzelf moet kijken met zijn ongecontroleerde agressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *