Colinda is er klaar mee

Colinda is er klaar mee

Colinda en Wilco besluiten buiten te praten. Het gesprek gaat over hun verblijf in Utopia. Wil Colinda nog wel in Utopia blijven? Wilco en Colinda nemen plaats op een stoepje en Colidna verwoord haar gevoelens. Ik ben hier niet voor mezelf gekomen. Ik ben hier voor de groep gekomen. Om samen een gemeenschap op te bouwen. Ik voel me niet meer in de groep. Ook is Colinda moe, en heeft veel verwijten naar haar hoofd gekregen. Ik ben daar gewoon klaar mee! Ik probeer elke dag er iets van te maken maar het wordt moeilijker. Wilco probeert Colinda nog op allerlei manieren over te halen om van gedachten te veranderen maar dat wil niet baten. Colinda antwoordt dat ze zich niet meer thuis voelt in de groep. Dat is ook gelijk een rede dat ze bij Gina dit wellicht aan gaat geven. Volgens Wilco is dit niet de oplossing, ze moet voor zichzelf kiezen. Op dit moment cijfer je jezelf weg en je snijdt jezelf ermee in je vingers. F*ck de groep voegt hij eraan toe. Maar als Colinda uiteindelijk weg gaat of weg gestuurd wordt staat hij achter dit besluit.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Linda at 19:26

    wat zal ik zeggen over die Colinda… dat ik het een labiele vrouw vind.. dat ik het eigenlijk een vieze vrouw vind… of dat ik het een stoker vind..? grote mond goed voor beeld voor haar kids.
    duik ook maar met allemaal kneusje in bed.. eerst Patrick gek maken .. naja voor Patrick was zij al heel wat brr. en die Wilco ach die gebruikte haar ook maar.. voor mij mag zij ook weg. samen met Ineke die daar absoluut niet thuis hoort.. maarja die had dringend aandacht nodig.. en wilco de tuinkabouter mag ook mee. gelijk met Naomi en Gaby. wat een soep zooitje is dat toch.. en die Ivan wat denkt hij wel niet wat hij is daar .. de Baas of zo .. gekke waus ga jij ook lekker met hun mee. agressief ventje.. bah bah … vraag me inmiddels eigenlijk wel af .. zit er überhaupt nog wel iets goed bij wat echt nut is daar.. Nicole die loopt ook maar als een puppie achter die gek van een Ivan aan.. als een jankend hondje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *