Ivan gooit het beeld van Marcel kapot

Ivan gooit het beeld van Marcel kapot

De bewoners hebben het over de grap die Marcel uithaalde rondom de dj tafel. Hierop staat de tekst Bjorn = weg. Niet iedereen vindt het even grappig zo ook Ivan niet. Hij besluit dat ook even te laten weten. Hij loopt naar buiten pakt het beeld op en smijt het voor de neus van Marcel kapot. Marcel gaat er nog even op in, dat hij het niet normaal vindt en dat het gevaarlijk is met glas. Dan ruim je dat ook maar even op antwoordt Ivan terug. Ivan loopt vervolgens kwaad weg en Marcel uiteindelijk naar binnen. Ook daar geeft Gina aan dat Marcel niet echt goed bezig is, zeker niet als hij wil blijven. De rest van de groep lacht, iedereen mag op mijn stemmen voegt Marcel eraan toe.

Daarna loopt Marcel naar de keuken waar Tineke. Hij vertelt wat er gebeurd is, Ivan heeft alles stuk gemaakt! Het was een oerdrift of zoiets. Misschien speelt hij het of zo? Tineke ziet vervolgens Ivan lopen en Marcel probeert hem aan te spreken. Maar daar heeft Ivan geen zin in, ik heb geen zin om met je te praten. Marcel gaat ondanks dat feit gewoon door maar Ivan reageert niet meer. Ook Tineke adviseert het niet meer te doen. Ik denk dat je beter naar huis kunt, dit ga je niet vol houden. Marcel ziet dat ook wel in, ik had wel wat leuke ideetjes maar… Het is gewoon kinderachtig! Marcel vindt dat de sfeer snel omgeslagen is, terwijl het grappig bedoeld was… Bjorn zelf weet niet wat hij mee maakt, hij vindt het mooi om te zien dat Ivan dit uit vriendschap gedaan heeft. Dat heeft hij in de buitenwereld nog nooit meegemaakt.

Ivan sloopt beeld

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. lena at 22:23

  Misschien omdat niet iedereen hetzelfde is hannah. Hij komt misschien soms agressief over maar kan ook heel lief zijn. En je weet waar je aan toe bent. En chris mocht ik heel graag en deed dingen onbewust een beetje dom soms. Maar dan kunnen wel de meeste gewonden vallen. En hij kon ook aggressief zijn alleen kreeg je vaak meer medelijden met hem omdat hij niet zoon alfamannetje is en minder gevaarlijk uitziet.

 2. lena at 14:47

  Ach kom goed gedaan van ivan. Of hebben we liever dat zoals chris dat deed een steen door een autoruit gooien. En voor degene die hetnog niet weet marcel is geen vrouw . Dus misschien meer manonvriendelijk. Of nog beter gezegd recht voor zijn raap soms te maar goed. Beter dan het achterbakse gedoe. Merk altijd dat als ivan agressief is er altijd heel anders op wordt gereageerd als dat er een ander zoiets doet.

  • Hannah at 16:08

   Misschien omdat het bij de een sprake is incidenteel domme onbezonnenheid en bij de ander structureel agressief gedrag is?
   Chris zijn lichaamstaal straalde goedheid uit, terwijl Ivan uitstraalt:”Als je me dwars zit, breek ik je!” Kijk maar eens naar zij gezichtsuitdrukking als hij boos is.

 3. corkarel at 11:22

  Blijft een onvoorspelbare mafkees die Ivan. Hoe lang kent hij deze mogelijke medebewoner al om zo barbaars te reageren. Rode kaart

 4. Hannah at 21:03

  Belachelijke reactie van Ivan! Wat een agressie weer.
  Wat er ook gebeurd, je blijft met je handen van andermans spullen af, of is het normaal dat je bijv. tijdens een akkefietje met je buren een schroevedraaier over de lak van buurman zijn auto haalt?!
  Absoluut ” not done” om spullen van een ander te vernielen!

 5. Mia at 20:30

  Ik volg Utopia alvaf het eerste uur helaas moet ik ook zeggen dat het tweede jaar niet echt leuk meer is iwan vind ik erg vrouw onvriendelijk en agressief bah en ze vergeten het ook zo weer of is dit ook allemaal gespeeld want ik zat wat oude afl van achter gesloten deuren te kijken . En wat in een afl . Billy en een andere Emile
  Verder was het bij binnenkomst al bekend wie er zou blijven Gina mag blijven Zelf geloof ik niet dat je verdrietig moet zijn als je Utopia moet verlaten de kijkcijfers gaan niet voor niets naar beneden Je rol is uitgespeeld

 6. Ruud at 19:57

  Klasse gedaan IVAN voor een vriend op komen ook al lacht Bjorn der bij gewoon heel goed gedaan man.KLASSE …………

 7. maria at 15:59

  Bar mocht geverfd worden van Bjorn, Gio was erbij en vond de tekst ook oke. Bjorn kon er wel om lachen.Maar schijnbaar kon Ivan er niet om lachen (was al sjagrijnig).Dus gooide hij het kunstwerk van Marcel maar kapot. Hier blijkt de agressie van Ivan weer naar boven te komen.Kan me nog herinneren toen Ruud een grap uithaalde en Nicoline een taart liet maken voor een zgn bijstand moeder en kinderen. Ivan wist ervan.Liet een wildvreemd persoon de taart ophalen en naar ivan/ruud brengen die stukken opaten en de rest van de taart in de bosjes gooiden.Nicoline had er de hele nacht over gedaan om de taart te maken.Dit soort acties van ivan is hij zeker vergeten. —Ivan blijft een agressief persoon.

 8. Marja at 14:57

  Weer agressief gedrag van Ivan. Hij heeft er niets mee te maken. Björn is zijn “vriend” niet waar hij voor op komt. Het is al weer de zoveelste agressieve uiting van hem. Hijstoestel zich eens leren beheersen

 9. Jan at 14:25

  “Ivan = weg ” lijkt mij een betere tekst. Wat een idioot, als hij het met woorden niet kan redden dan moet hij de boel weer vernielen zoals destijds toen hij de tafel zonodig onderste boven moest gooien. Zijn ouders moeten zich doodschamen over hun zoon.

  • anna at 15:35

   Waarom moeten de ouders zich schamen,iedereen is verantwoord voor zijn eigen daden….En dit keer heeft hij een punt gezet wie is die nieuwkomer dan wel niet om Bjorn zo te benaderen?

 10. anna at 13:55

  Goed gedaan wat een mafkees die Marcel….of is dit ook te grof voor de regie en plaatsen jullie weer niet?Net als de vorige…

 11. tintje at 13:52

  Ook al is het misschien wat overdreven van ivan, maar te begrijpen is het wel. En betweter, ik vindt dit wel een teken van vriendschap om op te komen voor een mede utopiaan die er al langer zit.
  Ivan is eentje die het je recht in je gezicht zegt en dat respecteer ik. Dit zie je toch meer bij de goede moslims wel.

 12. anneke at 13:29

  Dit hoeft ook weer niet maar kom met zun allen bij elkaar en praat met hem (Marel) en zeg dat hij meteen kan vertrekken als dat mag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *