Marcel gaat met een big boem weg

Marcel gaat met een big boem weg

Marcel is druk bezig in de Utopia bay, hij merkt ook dat de bewoners voor Gina zullen kiezen. Zojuist heeft hij weer een akkefietje gehad met Bjorn. Marcel wilde graag achter de computer maar dat kon volgens Bjorn niet. Er waren nog wachtende voor hem. Je maakt jezelf druk merkte Marcel toen op. Waarop Bjorn gepikeerd zei dat hij dan maar eens een dag mee moest lopen. Daarna loopt hij naar binnen om daar zijn frustraties te uitten.

Om het vuurtje nog eens op te stoken voorziet Marcel de bar van een kleurtje en tekst. Bjorn = naar huis. Tineke ziet het en adviseert dat het geen goed idee is. Jawel joh antwoordt Marcel, we gaan nog even het vuurtje opstoken. Als ik dan ook ga ga ik met een big boem. Tineke geeft aan dat als hij langer in Utopia had gezeten het waarschijnlijk wel gelukt zou zijn. Heb je wel toestemming gevraagd aan LauraB? Marcel reageert er niet op en spuit vrolijk verder. Ook Gio vindt het wel prachtig en Gabriëlle komt er ook even bij staan. Marcel zegt dat iedereen toch voor Gina kiest maar Gabriëlle benadrukt dat ze haar stem nog niet heeft uitgebracht. Ohh dan maak ik nog wel een kans antwoordt Marcel sarcastisch. Bjorn komt er vervolgens bij staan, hij neemt het verrassend goed op. Het ziet er mooi uit merkt hij op. Dit is toch vet dit of niet? Ik neem deze maandag gewoon mee! Weer terug in de loods zegt Bjorn, als je hier niet om lacht dan weet ik het niet hoor. Wel vindt Bjorn het jammer dat Gio hem mee helpt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:36

  Ja natuurlijk vindt de waardeloze kinderachtige Gio het prachtig wat marcel doet.Het komt hem goed uit want hij ( als enige) kan niet met Bjorn overweg.

 2. Anja at 14:54

  Wat een vervelende man is marcel, hij loopt een aantal bewoners uit te dagen, zo ook bjorn, bjorn is verstandig en laat hem, ga maar snel naar huis nare man ,bleeeeee

 3. Marja at 14:53

  Niet handig van Marcel. Maar wel leuk. Hij weet toch wel dat ze allemaal op gina gaan stemmen. Je zag het al aan de mannen toen ze binnen kwam. Voor Marcel moeten ze meer oppassen, gina kunnen ze wel aan

 4. anna at 13:49

  Waar haalt die kwal de moed vandaan om nu al deze grappen uit te halen ,eng ventje!!! Opzouten en wel meteen…zieke geest.

 5. tintje at 13:47

  Wat kinderachtig van marcel, gelukkig dat bjorn dit zo oppakt, ik hoop echt dat ze voor gina kiezen, wat een klier die marcel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *