Bjorn vindt Marcel irritant

Bjorn vindt Marcel irritant

Marcel is verkoper en probeert daarom ook het reilen en zeilen binnen Utopia BV onder  te knie te krijgen. Hij vindt het belangrijk om te weten hoe alles werkt. Daarom gaat hij met Bjorn in gesprek terwijl hij pakketjes aan het inpakken is.

Als Marcel Bjorn ziet inpakken heeft hij een opmerking hoe hij te werk gaat. Jij snapt er weer helemaal niks van. Bjorn antwoordt een beetje geirriteert terug, nee joh natuurlijk niet. Ik zal er wel weer helemaal niets van snappen. Vervolgens wil Marcel graag een handje helpen om zaken uit te knippen. Tja, dan heb je een schaar nodig  zegt Bjorn. En die heb je niet. Marcel vraagt daarom of hij geen schaar kan halen, ik weet niet waar ze liggen. Ik weet hier net zoveel van scharen af als jij, is het bijdehante antwoord van Bjorn. Je kan toch wel even een schaartje voor me zoeken? Dan noem ik je chef schaar grapt Marcel weer. Bjorn kan er weer niet om lachen, je mag me noemen hoe je wil. Als Bjorn zich later terug trekt op de vide uit hij zijn irritaties aan Mark en LauraB. Hebben we een muur? Kan ik m’n kop er tegenaan gooien? Ik ben een halfuur bezig met uitleggen, zegt ‘ie opeens: je bent zo onduidelijk. Nou, zo ging het de hele tijd. Ook Mark is niet te spreken over Marcel, hij zou hem namelijk contact gestoord hebben genoemd. De meeste bewoners lijken voor Gina te gaan, maar er kan nog veel veranderen. Morgen mogen de bewoners kiezen wie er mag blijven. Wat denk jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 18:38

    Weet zeker dat Gina blijft en Marcel er uit gaat. Maar ik hoop heel erg dat Gina de Diva laat zitten en Naomi weg stuurt.

  2. Marga at 11:49

    Geef Mark gelijk, ik erger me al vanaf het begin aan Marcel, dat gedraai om Tineke, dat dwars liggen, laat haar naar huis gaan, het lijkt een soort pesten wat hij doet, Tineke erin houden is zo verkeerd, dan komt er nog meer negativiteit daar, Ook Bjorn op de kast jagen, waarom? hele vervelende man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *