Utopia nieuwtjes 25 april

Utopia nieuwtjes 25 april

Het Utopia nieuws van 25 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Tijd voor een grote schoonmaak in Utopia. Zo zien we Gabriëlle met een bezem in de hand en Gina heeft de stofzuiger ook gevonden. Nicole laat voor de zekerheid toch maar even het luchtalarm af gaan zodat de taken verdeeld worden.
 • Marcel heeft Mark contact gestoord genoemd, zo vertelt hij op bed aan Nicole en LauraB.
 • Nicole en LauraB zaten samen op het bankje te roken. Ze hebben het blijkbaar gehad met Marcel… De camera wisselt snel naar een ander beeld.
 • Gabriëlle beloofd tegenover LauraB dat ze straks mee gaat “roken”. Laura die gisteren Utopia heeft verlaten heeft tegen Gabriëlle gezegd dat ze lekker met zijn tweetjes op het bankje moeten zitten om elkaar te steunen.
 • Chris is niet blij hoe de door zijn aangelegde tuin verzorgd wordt. Zo laat hij per Facebook in onderstaande video weten.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 18:43

  Ivan roept altijd dat je af moet maken waar je aan begint en nu laat hij de tuin in de steek.
  Ik zou toch echt voor geen goud met Gio op de foto willen.Boy! Wat is die gozer lelijk.

 2. Wil at 15:49

  Arme chris, zo zijn best gedaan, het zal op een paar na ze een zorg zijn, binnen de korste keren ziet de tuin er niet uit,de meeste zijn vies van vieze handen.
  Ik zag net dat Naomi een fotoshoot had, maar wat slooft Gio zich uit zeg, wilde met mama op de foto, hij ziet er niet uit met die vieze gore kapotte broek van hem

 3. ah at 11:46

  Dat de tuin verwaarloosd wordt dat kon je wel verwachten. Ik denk niet dat de meeste Utopianen daarvan wakker liggen. Het is natuurlijk wel jammer.

 4. Mjo at 11:11

  Marcel heeft wel erg snel een oordeel over Mark.
  Mark is nou eenmaal niet zo’n prater en zeker niet tegen iemand die hij amper kent.

  Maar waarom draait de camera bij Nicole en LauraB weg?? Werd er iets gezegd wat wij (nog) niet mogen weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *