Wilco en Ivan over Gina

Wilco en Ivan over Gina

Wilco en Ivan hebben vanmorgen weer de koeien verzorgd. Al snel gaat het gesprek over de nieuwkomers, Gina staat centraal.

Wilco zegt tegen Ivan dat hij al gesproken heeft met Colinda, en ze zegt iedere keer weer dat ze het niet erg vind als ze naar huis moet. En dat zijn verkeerde signalen, Ivan sluit zich er ook volledig bij aan. Wilco vertelt dat hij gisteren ook nog gesproken heeft met Colinda. En zij zei toen dat ze een peptalk voor haarzelf ging doen maar ook naar Gina toe. Maar Gina maakte gisteren een opmerking aan tafel, zoiets van Tineke loopt er toch vanzelf uit. Ja dat zei ze ook aldus Ivan, wat dat betreft denkt ze hetzelfde als hoe jij erover denkt. Dan maakt Wilco een aparte opmerking. Als ik Gina zou zijn dan zou ik Colinda er ook uit stemmen. Omdat ik weet dat Tineke er vanzelf uit loopt en Colinda is redelijk klaar hier. Ze heeft de afgelopen maand verschillende signalen afgegeven dat ze echt naar huis toe wilde. En dan kun je nu wel weer anders beweren maar we hebben één maand niet anders gezien. Dus dan zou ik haar eruit stemmen. Ik hoop niet dat ze het doet hoor! En doet ze het wel ja dan is het gewoon zo daar kan ik me ook gewoon netjes bij neerleggen. Gina is een geweldige meid en brengt veel positiviteit. Ik ga niet stemmen op iemand waar ik eigenlijk niet zoveel vertrouwen in heb. Dus ik ga sowieso op Gina, het is een gezellige, leuke en active meid. En in de huidige meidenkring mag wel wat meer activiteit komen. Bij de mannen zit het wel goed die zijn redelijk actief. Gina zou bij de meiden wel toegevoegde waarde zijn. Ik hoop dat Colinda mag blijven maar wordt ze eruit gestemd weet ik ook voor mijzelf dat ik het niet zo erg vind. Ivan antwoordt dat Colinda hem de vorige keer heel erg geholpen heeft om te blijven. En het is lastig voor iemand te strijden die hier eigenlijk niet wil zijn. Ze zou het niet erg vinden om weg te gaan en dan kun je het een Gina ook niet kwalijk nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:25

    Eerst wil ze een hok nu hij klaar is wil ze wel weg.
    Voor dat geld hadden ze lekker kunnen eten ze had haar praktijk ook kunnen houden in de B&B of in de keuken.
    Had ze niet zoveel geeist had ze der merk shampoo kunnen kopen

  2. Toet at 11:36

    Wat is die Wilco toch een vies gluipertje.Onze kleine dwerg ziet opeens een ander die er wat leuker uit ziet en opeens mag Colinda vertrekken.Ik hoop dat hij er eens uit gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *