Marcel heeft een beeld gemaakt

Marcel heeft een beeld gemaakt

Marcel is vandaag creatief bezig geweest, zo liet hij bij binnenkomst al merken dat hij iets met gipsen beelden zou willen doen. Vanmiddag heeft hij alvast een voorproefje gemaakt en een beeld te koop gezet. The escape heet het bijzondere beeld wat in onderstaande foto te zien is. En er is al gelijk interesse voor het beeld, Marcel heeft namelijk al een mailtje gehad. Hierin staat iemand die afgestudeerd is in beeldende kunst interesse heeft. Ze kon het beeldje alleen niet goed zien en wil dus door middel van foto’s kijken of het echt iets is. Marcel is natuurlijk razend enthousiast en Tineke is ook blij voor hem. Er worden dan ook snel foto’s gemaakt zodat deze verzonden kunnen worden. Volgens Bjorn zou hij er best 300 euro voor kunnen vragen. Tineke is ook wel blij met dat bedrag want ze krijgt de helft omdat ze de naam bedacht heeft. Na de foto sessie en een keuring door andere bewoners mailt Marcel terug. Ook zou hij het wel op de webshop willen maar dat hoeft volgens Bjorn nog niet. Langzaamaan beginnen, mocht de geïnteresseerde geen interesse hebben kan dat altijd nog. Kijk en oordeel zelf, wat vindt je ervan?

Beeld van Marcel

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 19:00

  tja het is kunst , het heeft een uitdrukking , maar hij had niet moeten zeggen van bjorn moet weg , dat doe je niet , hij mag exit , gina mag blijven maar doe me een plesier , stuur colinda weg , hebben we kans dat tineke en wilco uit zich zelf weggaan , en als tineke weg moet , blijven die 2 wel achter voor weer 2 maanden , trek ik niet meer , beter 3 weg dan 1
  kies voor collie om te vertrekken , gina

  • Hannah at 10:50

   Hoezo ben je gestoord als je hier 300 euro voor wil betalen?? Het is misschien niet jouw smaak, maar als jij iets mooi vind en hier veel geld voor wil betalen, en een ander vind dit niets, ben jij toch ook niet gestoord?

 2. Linda at 14:26

  Ik vind het apart .. mooi tsja kan ik niet echt zeggen.. ik vind triest.. slavernij.. verdrietig…
  ik hou meer van vrolijke beeldjes waar je blij van wordt als je er naar kijkt. of voelt die Marcel zich zo, nou hij in Utopia zit. ?

  Ik denk wel als hij zich er voor de 100% zich kan geven, dat hij best mooie beeldjes kan maken.. maar van mij dus wat vrolijke en ook vrolijke kleuren?
  groetjes..

 3. Hannah at 22:57

  Smaken verschillen en daar valt ook niet over te twisten. Ik vind het persoonlijk wel mooi, vooral het gezicht, met die uitpuilende ogen waar verdriet en wanhoop in zit.
  Het kan letterlijk gevangen zijn, maar ook figuurlijk bijvoorbeeld gevangen in je zelf (gevangen in verdriet, rouw of depressie.)
  Voor mij hadden dan weer die rode spetters(bloed?) er niet bij gehoeven, dat maakt het inderdaad macaber.

 4. anneke at 21:17

  Ik vindt het eng ,heeft die spullen van huis mee genomen of lag dat bij het schroop wat Joey heeft gekregen om op te opknappen.
  Hoe gaat het daar mee trouwens heeft hij al iets gemaakt

 5. Marja at 20:38

  Hij laat in ieder geval zien dat hij is kan, of je het mooi vindt of niet. De schilderijen van Billy waren ook niet om aan te zien en men kocht het ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *