Gina en Bjorn wisselen verhalen uit over hun exen.

Gina en Bjorn wisselen verhalen uit over hun exen.

Gina en Bjorn kennen elkaar nog maar net, maar nu al hebben zij hele persoonlijke gesprekken. Ze lijken sowieso niet van elkaar zijde te wijken en dat in de eerste dagen van Gina. Beiden zijn in de keuken een omeletje aan het bereiden en tijdens het klutsen van de eieren begint al snel het gesprek over exen. Wat is je langste vrijgezellenperiode? vraagt Bjorn. Dat is nu…. acht maandjes, en tja, af en toe tussendoor antwoordt Gina. Het antwoord wekt wat nieuwsgierigheid bij Bjorn op, want hij valt haar in de reden. Je hebt natuurlijk je behoeftes, hè. Dat zeg ik toch netjes zo?Van de insinuatie van Bjorn schrikt Gina wel een beetje. Nee zegt ze, ik ben echt een meisje dat gelooft in echte liefde.

De allereerste liefde van Gina was haar buurjongen, toen was ze in de leeftijd van 11 jaar. Toen ze 15 was, kreeg ze verkering en dat bleef meer dan 5 jaar in stand. Met haar vriendje daarna onderhield ze een haat en liefdeverhouding. Bjorn vertelt dat hij 6 jaar een relatie heeft gehad en dat ze nu nog steeds een goede vriendin is van hem. Gina en Bjorn worden een beetje geplaagd wanneer ze hun eitje aan de grote eettafel oppeuzelen. Gina lacht en zegt, iedereen denkt dat we nu gelijk verliefd zijn, mogen we niet samen lunchen of zo? Zou het wat kunnen worden tussen Gina en Bjorn, of blijft het bij samen een omeletje eten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *