Een jamsessie in Utopia

Een jamsessie in Utopia

Na enige voorbereidingen is het Bjorn dan toch gelukt om een leuk evenement neer te zetten. De jamsessie in Utopia is van start gegaan! Nadat alles gereed is gemaakt en een aantal repetities komen rond 19:00 uur de eerste gasten het Utopia terrein op gelopen. Ook andere bewoners helpen mee, zo zien we Nicole en Gabriëlle de muntenverkoop verzorgen en staat Tineke achter de bar. Uiteraard is Le Luifel ook in bedrijf en neemt Naomi overal foto’s van. Nadat de band Plef opgetreden heeft volgt er een jamsessie tussen verschillende muzikanten. Zelfs Bjorn zingt een liedje en krijgt een luid applaus zodra hij klaar is. De sfeer in de loods oogt dan ook erg gezellig maar vooral muzikaal!

Zodra er nog meer video’s beschikbaar zijn zullen we deze plaatsen in dit bericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 09:12

    Een tip voor Gio……..Als jij zo graag presentator wil worden, mag je je broek weleens normaal gaan dragen, geen gezicht en past niet bij een presentator.

  2. Anja at 09:05

    Ziet er gezellig uit in ieder geval. Hoe zou het zijn zonder alcohol???? Het valt wel op dat colinda sjacharijnig word als ze niet op tijd drinkt, stond gister als 1e met bier, weet niet hoe snel ze het naar binnen gooit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *