Een spannende dag voor de genomineerden

Een spannende dag voor de genomineerden

Het is vandaag een spannende dag voor de genomineerden Bjorn, Colinda en Tineke. Wie zal Gina kiezen? Wie moet er definitief naar huis?

Wilco heeft vanmorgen nog een poging gedaan om Colinda positief om te buigen. Sinds Colinda genomineerd is lijkt ze de strijd een beetje te hebben op gegeven en lijkt een mogelijk vertrek niet erg te vinden. Het zonnetje schijnt sinds jij buiten bent. Ga lekker zonnen. Ga lekker in het gras liggen. Kijk hoe het gegroeid is. Doe je bikini aan, spring in het zwembad zegt Wilco met een lach. Ook komt hij nog even terug op het meningsverschil wat ze gisteren avond in de B&B hadden. Ze hebben daar geslapen omdat er een luidruchtig feestje bezig was en daar geen zin in hadden. Als ik iemand wil die het constant met me eens is, dan moet ik maar verkering met mezelf nemen. Colinda lacht en zegt er verder vrij weinig terug. Zou Wilco haar nog een beetje op kunnen fleuren?

Tineke lijkt helemaal klaar te zijn voor een mogelijk vertrek. Ze lijkt haast zeker te zijn dat ze gaat, zo heeft ze vanmorgen alvast haar spullen ingepakt. En daarna heeft ze een brief zitten schrijven. Mogelijk een afscheidsbrief voor de groep? Vandaag zullen we erachter komen, tijdstip is nog niet bekend en wisselt nog wel eens in Utopia. We houden het dus voor je in de gaten! Nicole heeft vanmorgen de vlag gehesen voor Koningsdag . Want ook daar wordt binnen Utopia aan gedacht! Fijne Koningsdag allemaal!

Tineke schrijft brief

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:13

    En nu nog een stunt Bjorn naar huis (hoop het niet maar je weet het nooit)
    Van mij mag Colinda er uit Tineke ook wel maar laat haar voor straf nog maar even blijven kijken hoe snel ze dan weg gaat of niet meer klaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *