Utopia nieuwtjes 27 april

Utopia nieuwtjes 27 april

Het Utopia nieuws van 27 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft.

 • Wilco en Ivan hebben weer trouw de koeien verzorgd.
 • Gina is alweer druk in de weer geweest met schoonmaken, zo heeft ze geveegd en gedweild en de keuken zelfs schoongemaakt!
 • Tineke wordt momenteel onder handen genomen door Gaby, ze doet haar haren wellicht voor de laatste keer?
 • Wilco Ivan en Bjorn zijn bezig met het maken van de hindernissen op het weiland.
 • Terwijl Gina zich opmaakt op de vide heeft ze een gesprek met Mark. Gina vraagt zich af wie Mark gekozen zou hebben. Het komt neer op Tineke. Maar jij hebt het in de hand aldus Mark, je hebt het ook makkelijk. Ja ik heb het ook makkelijk aldus Gina. Zal ze dan echt voor Tineke gaan?
 • De stemming zal rond 17:00 plaatsvinden aldus Gina.
 • Het is na het vertrek van Tineke erg rustig geweest in Utopia. Een aantal bewoners hebben van het mooie weer genoten waar verschillende gesprekken plaats vonden. Zo denkt Bjorn tijdens de volgende nominaties wellicht weer in de gevarenzone te komen.  En Gina wil werken aan haar lichaam, zo wil ze een sixpack en lekker bruin worden. Minstens één uur per dag geniten van het zonnetje moet daaraan mee werken.
 • Gaat Colinda er weer helemaal voor, ze wil één jaar vol maken binnen Utopia. En zich richten op de spirituele beurs, een gedichtenboekje met Gabriëlle, een bingo organiseren en iets met kinderen gaan doen. De spirituele krachten wil ze na de beurs laten rusten.
 • Momenteel wordt het avondeten genuttigd, gemaakt door Colinda. Er wordt gezellig gekletst, zo wordt Vanessa door Nicole, Gio en Naomi besproken.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Gina maakt schoon

Tineke haar haren worden gedaan

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 14:48

  Stemming dus om 1500 uur — waarom veranderen ze dat steeds, en zo willekeurig mogelijk? Is elke keer zo. Het lijkt wel of Talpa niet wil dat paspoorthouders lekker massaal voor de stream gaan zitten…want dat kan ZK’s knullige systeem technisch vast niet aan.. Je zult er maar voor betalen.

  • Mjo at 15:24

   Idd, @David de stemming is om 15:00u geweest. En dus is ook inmiddels (het is op dit moment 16:19u) bekend wie er moet vertrekken.

   Aangezien er op deze site (nog) niets vermeld staat, zal ik het hier niet verklappen. Ik weet immers niet of (specifiek) de TV kijkers het al willen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *