Tineke moet van Gina naar huis

Tineke moet van Gina naar huis

Tijd om haar keuze bekend te maken, Gina en de groep zitten er klaar voor. Eerst richt Gina zich op Bjorn.  Ze vindt dat hij nog lang niet klaar is in Utopia, dus hij is veilig. Bjorn is duidelijk opgelucht.Tineke en Colinda blijven dan nog over en vooral Tineke oogt zenuwachtig. Als Gina tot de bekendmaking van haar keuze komt, lijkt het heel eventjes alsof Colinda richting de poort wordt gewezen. Maar dan komen toch de verlossende woorden Tineke, jij mag naar huis.

Tineke grijpt het moment meteen aan om een afscheidsspeech te houden die ze eerder deze morgen geschreven heeft. Hierin bedankt Tineke met name Colinda bedankt. Ze heeft veel mooie momenten met haar gehad. Maar eigenlijk zitten jullie allemaal een klein beetje in mijn hart, zegt ze. Maar het was mijn Utopia niet sluit ze haar speech af.

Tot slot heeft ze nog wel een verzoekje ik ben binnengekomen als diva en ik ga graag weg als diva zegt ze terwijl ze haar zonnebril opzet. Ik zou het leuk vinden als jullie het liedje zingen dat jullie voor mij bedachten Tien, laat je plumeau nog eens zien. Daarna is het tijd om de spullen te pakken, echter is dat zo gedaan want dat had Tineke vanmorgen al gedaan. Na de knuffels, en foto is het tijd om te gaan. En eindigt haar Utopia avontuur. Nu is het nog afwachten op de vervangers van Chris en Laura, wanneer zouden zij binnen komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ah at 12:14

    Een vervanger voor Chris is snel gevonden, maar een vervanger voor Laura wordt zeer moeilijk. De Utopianen dachten met Tineke ook een vervangster voor Vanessa te hebben maar jullie hebben het resultaat gezien. Tenslotte voor Gina veel succes. Groetjes Andreas

  2. anneke g at 22:54

    Goed gedaan maar ik had wel willen zien als Colinda naar huis was gestuurd hoe snel Tineke zal gaan,,, maar daar komen we nu niet achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *