Wat vond Marcel van Utopia?

Wat vond Marcel van Utopia?

Omdat het zo rustig is blikken we nog even terug naar het vertrek van Marcel. Wat vond Marcel van zijn dagen in Utopia? Hoe heeft hij het ervaren? Voordat hij het Utopia terrein definitief verliet liet hij dat in een video interview weten.

Marcel vertelt dat hij de afgelopen dagen als fantastisch heeft ervaren. Het waren heel veel emoties en spanningen en bewustzijn van je omgeving. Het geen wat er gebeurd maakt ook behoorlijke impact op je. Al met al was het toch positief. Leuk en kan er mooi op terug kijken. Ik had wel verwacht voordat ik erin ging dat ik iets neer zou zetten. En om te laten zien wat ik echt zou willen zou meer tijd voor nodig zijn. Ik heb me daar waarschijnlijk niet goed uit kunnen drukken of ze hebben me niet begrepen. Hierdoor heb ik niet de dingen kunnen doen die ik graag zou willen. Met Mark had ik totaal geen klik en de grootste klik met Tineke. Ook al werd dat niet altijd in dank afgenomen. Ze is eigenlijk niet de vrouw die er nu zou moeten zitten en ik hoop dat ze weg gestuurd wordt. Wel heeft ze mij goed opgevangen en wegwijs gemaakt. Ik had graag binnen Utopia graag willen werken aan een gezamenlijk doel, zonder dat het allemaal individuen zijn. Zo ontstaat er een gezamenlijk doel waar je met zijn allen voor kunt gaan. Wat Marcel gaat doen als hij echt thuis is? Met Jolanda zijn vrouw knuffelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *