Kijkcijfers Utopia week 17

Kijkcijfers Utopia week 17

De kijkcijfers van Utopia week 17. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Kijkcijfers Utopia 2015 week 17 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 20 april: 688.000 kijkers
 • Dinsdag 21 april: 693.000 kijkers
 • Woensdag 22 april: 683.000 kijkers
 • Donderdag 23 april: 567.000 kijkers
 • vrijdag 24 april: 557.000 kijkers

Ook dit keer is er een dip in de kijkcijfers te vinden. Twee dipjes om precies te zijn, donderdag en de vrijdag.  Verdere cijfers zijn nog steeds redelijk stabiel. Zullen de kijkcijfers volgende week verbeteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. patricia at 20:01

  Waarom moeten ze zo lelijk doen daar tegen elkaar?
  Ze hebben het maar over respect hebben voor elkaar,
  maar ze doen het geen van alle.
  Jammer hoor!

 2. jansen at 18:28

  Kijk, door de goede er uit te pesten en gooien blijven de softie’s over.

  Laura weg, patrick die voor spectakel zorgde weg, chris die hard werkte en voor spectaken zorgde weg, en nu konden ze kiezen tussen een miep die de hele dag met dr haar bezig is of een goede klusser. en wat kiezen ze. die miep. uhhh de enige klussen die er nu is staat ook op het punt te vertrekken hoor. tel maar eens uit hoeveel er echt werken en geld in de la brengen. en tel ook maar eens uit hoeveel daar op vakantie zijn. tja met al die softie’s word het vreselijk saai om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *