Vindt Mark Gina leuk?!

Vindt Mark Gina leuk?!

Eerder schreven we al over de weddenschap die LauraB in het leven riep. Daarin werd er gespeculeerd hoelang het zou duren voordat Gina en Bjorn zouden zoenen. Echter kan er binnenkort weer een nieuwe weddenschap het leven ingeroepen worden. Mark lijkt Gina leuk te vinden…

LauraB en Mark zitten samen op de vide te kletsen. LauraB is iets opgevallen, het gaat allemaal wel snel tussen hun. Sinds Gina haar spullen heeft uitgestald in de loods hebben ze al twee keer naast elkaar in bed gelegen.Bloeit er misschien iets op? Mark twijfelt of er in korte termijn iets gaat gebeuren. Donker haar, krulletjes… Daar word ik helemaal wild van. Dat weet Vanes ook. En in de buitenwereld zou hij wel achter haar aangegaan zijn. Maar hij heeft nu Vanessa en daarom besluit Mark op te willen letten dat er niets gebeurd. LauraB snapt die klik wel, maar adviseert wel op te letten. Het is best moeilijk als er een lekker wijf naast je ligt waarmee je een klik hebt. Mark geeft aan dat het thuisfront ook wel hun mening klaar hebben en let daardoor ook extra op. Ik ken tot een bepaalde hoogte gaan maar verder ga ik niet, echt waar! Ook gaat Mark rustiger aan doen met drank, hij merkte afgelopen donderdag al. Je wordt dan wat losser en toen ik mijn hand op haar been legde zag je Ivan gelijk kijken. Ook denken de twee dat Gina niet op Bjorn valt, ze vindt hem gewoon een aardige en lieve jongen. Mark weet wel dat Gina altijd bij hem lacht, dat dan weer wel… LauraB besluit ook een oogje in het zeil te houden en goed op hem te letten. Zou Mark zijn gevoelens onder controle kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:12

  Volgens mij had Bjorn al een oogje op haar dus afblijven kan niet goed gaan kijk maar naar Patrick en Colinda later met Wilco krijg je gedonder mee.

 2. anna at 07:07

  Waar heeft die Laura B last van om zich iedere keer weer te bemoeien met een ander [sex]leven,komt ze zelf soms liefde te kort of is het echt alleen maar bemoeizucht als bewoner zou ik het knap lastig vinden zo iemand….laat ze ook eens gaan werken je ziet haar nooit iets doen daar.

 3. Gezondheid at 21:11

  Goed zo mark. Focus je op vanesa. Ik vin dat een top vrouwtje. Laat je niet gek maken door de rest daar. Die denken. Dat het utopia. Orgie. Is. Inplaats van. Utopia. Mark. Ga zo door je doet het top. En wagt op vanesa. Lijkt mij een heell goed vrouwtje voor je.

 4. David Brigham at 19:41

  De reden dat ‘ie z’n petje achterstevoren op heeft is omdat er op de klep staat: “slechtste soap acteur ooit”.. 😉
  Het is allemaal dodoelijk saai geworden, en dit soort nep-verhaaltjes om het op te leuken gaan niet werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *