Wilco had Colinda weg gestuurd

Wilco had Colinda weg gestuurd

We gaan nog even terug naar gisterenavond, Wilco heeft toen een bijzondere uitspraak gedaan tegenover Gabriëlle.  Hij had liever Colinda weg gestuurd of in zijn woorden: “ik had persoonlijk Col eruit geflikkerd”. Waarom zul je denken? Het heeft alles te maken met borg, Wilco had liever dat Colinda haar borg terug zou krijgen dan Tineke.

Maar ondanks dat is hij wel blij dat zijn vriendin mag blijven. De spirituele beurs krijgt weer een boost. Dat krijg je als je mensen de stoel opjaagt. Ze moeten gaan relativeren. Ook is Wilco blij dat Gina er is, zij is de aanjager voor de meiden. Gisteren morgen is ze al heel de tijd bezig geweest met schoonmaken. En de meiden die de hele dag op hun reet zitten zien dat en gaan ook wat doen. Gabriëlle hoort het zo eens aan en vind het raar dat je daar mensen voor moet motiveren. Maar ook zij is enthousiast over Gina’s houding en positiviteit. Maar misschien moeten we gewoon even afwachten? voegt Gabriëlle eraan toe. De sfeer in Utopia kan zo omdraaien! Wat zal de rest van de dag gaan brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Tony at 23:35

    Jammer, dat Naomi het nog niet oppakt !
    Maar ja, die heeft het erg druk met andere dingen….op haar nest liggen stinken met die nep-student !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *