Mark heeft Gina vanmorgen wakker gemaakt

Mark heeft Gina vanmorgen wakker gemaakt

Gisteren schreven we al over Mark die toe gegeven heeft dat hij Gina wel enigszins ziet zitten. Vannacht hebben de twee lekker knus tegen elkaar aan gelegen. Op zich niks nieuws maar de twee lijken het wel steeds gezelliger te hebben. Zo heeft Mark Gina vanmorgen wakker gemaakt.

Hij fluistert dat het bijna tijd is om wakker te worden. Maar het is nog zo vroeg kreunt Gina. Het is acht uur antwoordt Mark en daarna fluisterend. Trouwens, Gaby wil graag hier liggen en vroeg of we wilden ruilen. Vind je dat goed, of lig je liever niet naast me? Gina lacht en antwoordt dat ze het wel gezellig samen vind. Mark plaagt nog even verder, anders moet je het gewoon zeggen hoor. Vervolgens begint Mark Gina te kietelen en Gina lijkt het niet erg te vinden. Uiteindelijk stapt ze maar uit bed. Mark zegt nog zo nu ben ik ook wakker en de rest ook! Gaby is er niet echt blij mee, ik ben bloed chagrijnig nu, Mark snauwt ze. Mark probeert het nog goed te make, ik geef je liefde zegt hij terwijl hij haar een knuffel en kusje geeft. Maar dat valt niet in goede aarde en ze gaat nog even verder slapen. Maar niet voor lang want Gina gaat schoonmaken en daar wordt ze dan alweer snel wakker van. Ze wil voortaan dat bewoners aangeven dat er herrie kan zijn, dan kan ze zich erop voorbereiden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anna at 06:35

  Ga naar huis Caby je hebt nog nooit wat gedaan daar in Utopia ,o ja een beetje dansen en op je eigen manier met het geloof bezig zijn wat een gotspe is voor echt gelovige mensen….pak je biezen en ga!

 2. Marja at 13:38

  Die snotneus van een gaby wil dat ze voortaan aangeven wanneer ze schoonmaken. Nu wordt ze wakker van de herrie en dat vindt ze niet prettig. Kom je nest uit lui wezen en maak zelf eens schoon.

 3. anneke at 10:31

  Ik dacht dat ze met Bjorn ging, en mag dit wel van Vanessa Mark stoute jongen dat zal ze niet leuk vinden.
  Ze is net een paar dagen binnen en slaapt nu al naast iemand wel snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *