Utopia nieuwtjes 28 april

Utopia nieuwtjes 28 april

Het Utopia nieuws van 28 april vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gina is weer fanatiek bezig geweest met schoonmaken, het lijkt een dagelijks ochtendritueel van de kersverse nieuwe bewoner.
 • Anthony de date van Tineke is op het terrein gesignaleerd, hij laat een tatoeage op zetten. Joey was het blijkbaar vergeten en schoot snel wat kleren aan om snel te kunnen starten.
 • Gabriëlle is weer afgevallen, na een weegmoment blijkt dat ze 1.7 KG is afgevallen!
 • Arjuna is dus weer in Utopia, dat betekend sporten! Gabriëlle, Mark, Gina, Bjorn en LauraB doen mee.
 • Wilco en Ivan zijn weer druk bezig met de bouw van de hindernisbaan.

We voorzien dit bericht nog van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Frank at 11:22

  Deze zelfbenoemde topverdiener is niet meer dan een l*l de behanger, die denkt dat hij god’s geschenk aan de vrouwen en ook aan de rest van de wereld is. Het begint steeds meer op te vallen dat de inwoners van Utopia geen enkele voeling meer hebben met de werkelijke wereld. Dat krijg je er van als je gewoon alles kunt eten en kopen, zonder dat je er enige noemenswaardige inspanning voor hoeft te leveren.Nogal wiedes dat ze er zolang mogelijk blijven zitten (en liggen).

 2. Wil at 10:46

  Hoe kan je een afspraak vergeten!!!!!!! Je hebben toch een agenda? Dat moet je vooral veel doen, je gaat klanten missen, op en top slordig!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *