Gaby en Colinda over een nieuwe bewoner

Gaby en Colinda over een nieuwe bewoner

Gaby en Colinda speculeren over een nieuwe bewoner terwijl ze zich aan het optutten zijn. Nu Chris weg is zal er weer een nieuwe bewoner toetreden. Wat willen de dames precies?

Colinda hoopt dat het geen persoon is die haantjes gedrag heeft, die zijn er volgens haar al genoeg. En ze heeft dus het liefst een vrouw of iemand die groene vingers heeft. Iemand die lol kan trappen oppert Gaby, gewoon om plezier  te maken. En iemand die hard kan werken. Maar aan de andere kant we zitten hier ook om lol te trappen. Het gaat hier enkel maar om werken werken en werken. Colinda antwoordt dat er evenwicht moet zijn, gewoon samen zijn en geen ruzie maken. Allemaal leuke dingen doen gaat Gaby verder. Leuke workshops en cursussen. Dat is ook wat ik nu ga doen gaat Colinda verder. Ik ga geld apart leggen voor dat soort dingen. Ik hoop dat er morgen een betere shampoo binnen komt. Gaby geeft toe dat ze dat ook wel hoopt, ik heb hele andere krullen nu.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Tony at 16:30

  Tineke een grote fout ?
  Nou dan zitten er nog wel meer van die grote fouten…Laura, Laura B, Joey, Naomi, Gaby, Gabrielle, Gio…
  Als die er allemaal uit zouden gaan en er komen nieuwe voor, werd het misschien weer wat leuker…

 2. anneke at 11:57

  Waarom kopen ze niet van hun eigen geld de shampoo die ze willen hebben werk er maar voor ,moet je thuis ook .
  Er moet er een komen die geld kan opleveren dus iemand met diplomaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *