Colinda en Tineke: We moeten ons gedeisd houden

Colinda en Tineke: We moeten ons gedeisd houden

Colinda is de laatste tijd tegen het nieuwe geldsysteem, zo opperde ze gisteren in het centraal haar versie wat niet echt gewaardeerd werd door Ivan. Er ontstond toen al snel een confrontatie. Vanmorgen heeft Colinda het voorval met Tineke vanmorgen nog eens besproken.

Ik vind het echt niet terecht dat Ivan zo tekeer ging tegen mij begint Colinda haar verhaal tegenover Tineke. Ik mag gewoon mijn eigen mening hebben, hij vindt me gewoon een dwars ligger. Je weet hoe hij is lieverd antwoordt Tineke. Ik hoor hem de hele ochtend ook al k*t roepen. Dat is toch niet normaal! Colinda vindt dat ook niet kunnen en het zijn voornamelijk de heren waar ze over struikelt. De twee klagen nog even door en daarna begint Colinda over haar aanpak van gisteren.  Misschien had ik mijn plan eerder aan hem voor kunnen leggen, maar dan had ik het niet zo kunnen presenteren zoals ik dat gisteren deed. Ik vraag me ook af wat voor zin het allemaal heeft. Alle eerdere experimenten strandden al na een maand. Ook zit haar de manier van communiceren dwars. Je moet het gewoon per se altijd eens zijn met die mannen. Je wordt meteen voor huichelaar uitgemaakt als je niet meteen ‘ja’ en ‘amen’ zegt. Hij wordt gelijk zo agressief aldus Tineke, en dat toontje. Ik ben er gewoon klaar mee. Zo praat je niet tegen elkaar. Dat doe je toch ook niet in een bedrijf, tegen de directeur? We zijn toch een BV? “We moeten ons maar gedeisd houden, want ze zijn duidelijk op oorlogspad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 20:12

    Ben het volkomen met je eens Therese. Maar Colinda is ook niet bepaald standvastig want ze zou meer afstand nemen van de Freule van Wasgoed tot Droogtrommel en Houten Troon. Nu gaat ze weer met haar over financien en stemmen praten. Dat lijkt mij onverstandig want ik vertrouw Tineke helemaal niet meer na dat geroddel en die briefjes schrijverij. Ze ontkent het bij hoog en bij laag. Maar waar rook is is vuur.

  2. Therese at 18:27

    Deze reactie gaat eigenlijk niet over dit onderwerp maar wel over Tineke , deze Madam legt de druk echt op het stemmen en heeft al aan gegeven dat ze 21april allemaal maar op haar moeten stemmen ,ja natuurlijk vind ze het niet erg om eruit gestemd te worden want De Diva had nl. haar 24 uur vorige week aan gevraagd en weer in getrokken en raad waarom omdat ze dan haar borg niet terug krijgt daarom wil ze er nu uit gestemd worden want dan krijgen ze de borg wel terug.
    Ik hoop dat ze op de schopstoel komt maar door1 van de 2 nieuwe er bewust niet uit gestuurd word dan moet ze nog haar 24 uur aan vragen en MOOI GEEN BORG TERUG .Zij speelt dit zo VALS!!!!!!
    Ik zat eigenlijk op een bericht te wachten waar ik dit neer kon zetten dus SORRY dat het nu hier onder staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *