Een nieuwe droom wordt vandaag uitgevoerd

Een nieuwe droom wordt vandaag uitgevoerd

LauraB neemt Gabriëlle even apart. Ze wil namelijk een droom uit de dromendoos uit gaan voeren. Echter weet Gabriëlle niet of dat zo’n goed idee is na gisteren. Het was gisteren na het centraal namelijk niet zo gezellig. Maar volgens LauraB is dat geen probleem, ook is het al 1,5 week geleden dat er een droom is uitgevoerd! Dan bereiden we het nu goed voor, de doos komt op tafel en iedereen krijgt de kans om een nieuwe droom erin te doen. Gabriëlle snapt het niet helemaal want als er nu nog nieuwe dromen bij komen dan worden sommige misschien niet uitgevoerd. LauraB legt uit dat Gio niet mee mag doen, en ik heb een andere veel leukere. Dus iedereen kan zijn droom aanvullen of dezelfde gebruiken. We doen het dan aan het einde van de middag, net voor het eten. We drukken dan op de toeter en dan gaan we ervoor. Een beetje positiviteit in de loods! Gabriëlle zegt dat ze iets sportiefs wil doen basketballen met zijn allen. LauraB gaat vandaag nog wat aanvullingen doen aan de dromendoos. Ze gaat er een mooie tekst op zetten. Utopia’s dromen doosje. De tijd wordt ook even vastgesteld en zal rond 17:00 uur zijn. Of de uitvoering vandaag of binnenkort gebeurd is natuurlijk wel afhankelijk van wat het precies is voegt LauraB eraan toe. Daarna gaan de dames ieder hun eigen weg. Gabriëlle gaat druk bezig met het magazine en LauraB gaat brieven schrijven voor het thuisfront.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Tony at 00:39

  Ze blijft maar doordraven, die Laura B. Ik heb nog een leuk idee hier en ik heb nog een idee daar….
  Ik heb ook een leuk idee: effe stoppen met roddelen en je zin doordraven en eens een beetje gaan werken, want dat heb ik ze nog maar weinig zien doen !!

 2. Wil at 16:44

  Nou nou laura b wil weer wat hoor en wat zij wil dat gebeurt de laatste tijd nogal eens,iedereen moet weer komen zitten, er waren toch dromen? Er is er nog maar 1 uitgevoerd hoor, net als net met nicolle, ze doet een voorstel maar gelijk word er door laura b weer op in gehaakt , maar als je het nou zo doet, en gaf een voorbeeld, laat. Nicolle toch het is haar ding, en bemoei je niet overal mee, ga wat doen waar je aan begonnen. Benten niet afmaakt laura b.

 3. Will at 16:36

  Nou nou, als laura b iets wil dan zal het ook zo gebeuren, omdat zij wil switten van droom moet iedereen maar weer op draven, nicolle vertelde iets over 4 en 5 mei dat ze hier iets mee wil doen en gelijk laura b er weer bovenop, misschien dat je het ook zo kan doen en gaf een voorbeeld, bah, laat nicolle toch, het is haar ding, en bemoei je met jezelf ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *