Mark haalt grap met Joey uit

Mark haalt grap met Joey uit

Omdat Joey eerder een grap met Mark uithaalde door een escort te regelen wil Mark wraak. Hij bedenkt een plan en zet deze met Laura in werking. Vanmorgen is er namelijk door een fan een aanvraag per mail ingediend. In deze aanvraag stond een intiem verzoek voor een tatoeage net onder de broeksriem. Deze “fan” blijkt dus Mark te zijn. Wat later roept Mark de hulp in van Laura. Laura schrijft vervolgens op de onderbuik van Mark de naam Joey. De naam staat net onder de rand van zijn onderbroek. Vervolgens filmt Laura de zogenaamde tatoeage met de mobiele telefoon. Langzaam filmt ze omhoog en komt het gezicht van Mark in beeld. Grapje!

Gio laat wat later het filmpje zien aan Joey. Maar hij heeft dit al snel door en roept Mark erbij. Het is wel een top payback! Ik dacht vanmorgen echt… Vindt je het erg vraagt Mark? Had je het door? Nou toen ik dat vieze harige stukje zag dacht ik dat het geen zuivere koek was. Maar hij kon er wel om lachen! Daarna gaat Joey verder met het tatoeëren van LauraB. Zij krijgt een tatoeage op haar voet. Grap geslaagd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Frank at 13:54

  Klanten voor de tattoo-shop zijn er niet, maar getatoeëerd wordt er bij het leven. Eindelijk heeft Laura een methode verzonnen om de rest van haar lichaam te verkloten, zonder ervoor te hoeven betalen. En dat dan alles schots en scheef is en met bibberlijntjes, ach op een boom zo volbeladen, mist men een twee pruimpjes niet…..

  • anneke g at 14:57

   Als ze maar zoet zijn , ze hoeven geen geld denk ik te verdienen en beter schots en scheef en wat dan ook bij hun dan bij de klant.
   Al kreeg ik geld toe dan zal ik het nog niet bij hun doen.
   Kan een hele goede tattoo shop in Heerhugowaard hij heeft bij mijn nichtjes hele mooie gemaakt
   eer dat hun dat kunnen zijn ze jaren verder als ze het ooit gaan leren (denk het niet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *