Utopia nieuwtjes 7 april

Utopia nieuwtjes 7 april

Het laatste Utopia nieuws van 7 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je niets hoeft te missen.

 • Wilco en Ivan hebben de koeien weer verzorgd.
 • Er is alweer vroeg productiviteit in de loods. Zo zijn Ivan en Gabriëlle bezig met de afwerking van Utopia magazine.
 • LauraB is helemaal blij, de paraplu bak is verkocht. En nu heeft ze de weddenschap met Laura gewonnen. Laura had niet gedacht dat die bak ooit verkocht zou worden. Ze zal een picknick krijgen.
 • Laura is niet blij met de vele herrie van vanmorgen. LauraB die heel enthousiast is en Gio die een kalkoen na deed. Ze is erg “fijn” wakker geworden.
 • Mark zit aan tafel met een grote map. Waarschijnlijk de administratie van Utopia bv bij te werken.
 • Laura en Laura hebben inmiddels hun vertrouwde bankje weer gevonden.
 • Joey heeft een speciaal verzoek via de mail gehad. Een fan van Joey wil graag een tatoeage op een intieme plek, namelijk net onder haar broeksriem. Ivan leest de mail en lacht zich rot, ook andere bewoners vinden het komisch. Zal Joey dit ook gaan doen? Volgens hem is het gewoon werk. LauraB zit er helemaal niet mee.
 • Wilco en Mark bespreken de indeling over Le Luifel 2.0
 • Er is een grote vrachtwagen op het terrein. Er wordt hout geleverd, binnenkort kan er dus weer flink gebouwd worden aan Le Luifel. Volgens Mark mag het niet meer op een container lijken, en een deel is voor het cordwood huis.
 • Er staat een mooie vlaggenmast op de rotonde, ook staat er een monument voor alle veteranen.
 • Bezoek voor Bjorn, iemand van club Beachclub Vroeger komt langs. Bjorn wil namelijk een hous – techno evenement organiseren. De heren bespreken uitgebreid de mogelijkheden om samen te werken. Peter van club Beachclub Vroeger ziet het wel zitten.  Bjorn krijgt de opdracht om alles binnen 4 weken te regelen. Peter gaat ook lijntjes uitzetten en dan zal er later nog contact volgen. Wordt vast en zeker vervolgd!
 • Chris is al een paar dagen weg, maar vandaag zijn de posters van de nuchtere tuinman geleverd! Zo’n 250 stuks die in de verkoop zullen gaan. Laura vind het jammer dat Chris ze nu niet kan zien maar gaat er uiteraard wel een opsturen. Benieuwd hoe de poster eruit ziet? Bekijk onderstaande foto dan even!

We voorzien dit bericht regelmatig met updates, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Poster van Chris

Vergadering evenement organiseren

Joey leest mailtje tattoo

Joey leest het mailtje met daarin een speciaal verzoek.

Hout wordt geleverd in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *