Ivan helemaal klaar met Wilco

Ivan helemaal klaar met Wilco

Ivan moet zijn negatieve energie na het centraal van zojuist even kwijt. Daarom besluit hij even mee te bouwen met Le Luifel 2.0. Ook Mark en Bjorn werken erop los

Als ook Wilco ondanks zijn staak aktie aanstalten maakt om zijn steentje weer bij te dragen zegt Mark plagerig Wat doe je hier? Ga lekker naar je chick toe, joh!

Oké deal, antwoordtWilco, half verbaasd, half van zijn stuk gebracht. Als hij weer terug richting de loods stiefelt hoort hij Ivan nog iets na roepen pussy!. Ik ben klaar met dat tegendraadse en achterbakse gedoe.

Wat!? Schreeuwt Wilco terug naar de bouwplaats. Ik ben daar ook klaar mee, hoor. Wat bedoel je nou? Dat ik niet tegen mag zijn? Ivan herhaalt zijn riedeltje van een paar minuten geleden, je had een hele week om naar me toe te kunnen komen. Je weet dat ik de afgelopen week alleen maar heb geploeterd met dit plan. Het zal nooit werken met f*cked up mensen zoals jij en Colinda.

Zoals ík?, zegt Wilco. Ja! begint Ivan te schreeuwen. Jij stak je hand op voor haar plan. Je wist het al die tijd! Dat ziet Ivan helemaal verkeerd, vindt Wilco. Ik heb tegen Col gezegd dat ik het plan graag nog wil nalezen, omdat ik het niet helemaal snap. Ik wist er nog niks van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 20:19

  Ik maak me niet druk meer als er een reactie van mij niet geplaatst wordt. Dat is dan een reactie met een scheldwoord erin. Toen noemde ik de Freule van Houten Troon tot Wasdroger een k…..w…f en dat mag niet. Trouwens, waar is Ivan mee bezig? Wat gaat hij weer tekeer.Zo komt hij nog in de gevarenzone vrees ik.

 2. Toet at 09:11

  Mjo en anneke.Wat ik zie is dat al die tijd dat Chris daar is ze hem steeds moeten hebben .Het was een harde werker daar horen ze respect voor te hebben.Wat me verbaas is de haat en nijd daar.En anneke ik kan al die namen daar niet nee en.Daar zit nog een aardige jongen die ze steeds moeten hebben .Ik zou hem zeggen ga er ook uit .Het is daar een huis van gestoorde.Jammer het begon goed.

 3. Druif at 08:53

  Mark word eindelijk volwassen en minder beïnvloedbaar door en voor Wilco .
  En Wilco richt je pijl maar op colindA , die heeft het zo hard nodig.ze heeft behoefte aan hele goeie cremespoeling;)

 4. anna at 06:35

  wat is er nu weer fout dat het niet geplaatst word? ik heb niemand beledigt of mag Gio niet als Aso beschreven worden

  • Mjo at 07:20

   Idd, @Anna. Overkomt mij ook regelmatig. Reacties die niet geplaatst worden. Ook mijn reacties zijn totaal niet beledigend.

   Ik snap er ook niets van. Ik krijg de indruk dat er iets technisch niet klopt aan dit forum, bij het plaatsen of het ontvangen van reacties om ze (handmatig) goed te keuren.

   Zou fijn zijn dat er op onze beide reacties, van uit het beheer van dit forum, gereageerd wordt.

   • David Brigham at 10:50

    Ik had dat afgelopen weekend. Kan best een technisch iets zijn geweest. Het is altijd verstandig om je reactie even te Copieren voor je op Plaatsen drukt..
    Mijn post had ook niks aanstootgevends, behalve het woord…(volgende post, kijken of er een filter met steekwoorden is )

   • anna at 11:04

    Mjo het gebeurd regelmatig dat mijn reacties niet geplaats worden ik zou weleens willen weten wie deze reacties beoordelen of is het vriendjes politiek?

    • Mjo at 11:43

     Tja @anna, dat schrijf ik toch dat dit mij ook overkomt. (tenzij je een andere anna bent om 06.35 dan on 11.04 excuus dan 🙂 )

     Maar ik denk toch dat wat ik al eerder schreef en nu ook @David Brigham dat het een technisch foutje is.

     Idd@David Brigham ik ook in afgelopen Paasweekend. Maar later heb ik er slechts 1 teruggevonden die toch nog geplaatst was. Misschien komt het ook dat er in het Paasweekend, begrijpelijk overigens, niet alle reacties snel gecontroleerd en geplaatst zijn.

 5. anna at 06:32

  Chris heeft gelijk dat hij weggegaan is de hardste werker en of het nu zijn eigen droom was maakt niet uit alle anderen en de bezoekers hadden er ook wat aan het is fijn binnen komen in een mooie tuin…Ik vind Gio maar een aso en die onderlegger van hem ook zag je hoe ze stond te blerren toen hij ruzie met Chris had….Isa zie je wat een misselijk makend mannetje Gio is zo’n aso kan je maar beter kwijt zijn.En dan die Gabrielle wie denkt ze dat ze is tegenover Chris die maakte zijn handen tenminste vuil het enige wat ze doet is mee lullen en afslanken ,dat kan je thuis ook doen ze kost alleen maar geld!En Laura zet de lesbo’s knap verschut met haar grote bek…ze is niets en word niets….ik heb ze allemaal bij naam genoemd daar heeft Anneke wel gelijk in

 6. joyce madarie zweers at 22:17

  ik ben er ook klaar mee zo , maar laten we eerlijk zijn , vorig jaar was eg leuker , ook hoe hun met elkaar omgingen , nu is het haat en nijd , jaloezie en elkaar misgunnen . niet normaal , maar dit is geen utopia , dat is iets opbouwen , en niet afbreken . zoals materialen of geestelijk . opbouwen en niet afbreken .
  je komt daar om geestelijk iets op te bouwen , of iets opbouwen vanuit het materialen , iets tastbaars opbouwen . chris heeft goed gehandeld .

 7. Toet at 19:09

  Wat een smerige gasten zitten in utopia.Zie net op T.V.hoe er eten in Chris zijn bed wordt gegooid.Chris heeft groot gelijk dat hij weg is gegaan .Niemand wilt daar blijven.Die lesbo is ook te smerig om aan te pakken.Ruzie en elkaar niets gunnen.Wat een viespeuken.Nou als dat een utopia is.Voor mij mogen ze allemaal weg losers.

  • anneke g at 22:47

   Ze heeft het op moeten ruimen.
   En mensen gebruik namen ze hebben allemaal namen gekregen van hun ouders.
   Er staat hier met rode letters hou het a.u.b. netjes en ik vind niet bij naam noemen naar een scheld woord ook niet netjes.

  • Mjo at 07:24

   @Toet, heb je dan ook gezien dat Chris aan tafel zijn bord met eten omdraaide zodat het eten verspreidt over de tafel lag??? En hoe hij tegen Gabriëlla deed, toen ze hem een normale en fatsoenlijke vraag stelde?

   Aan je reactie te zien, niet dus. Je mag best voor Chris opkomen, maar dan moet je het wel van 2 kanten belichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *