Het centraal van 7 april

Het centraal van 7 april

Tijd om even centraal te gaan, er worden een aantal dingen besproken maar ook is het tijd om een nieuwe droom in vervulling te laten gaan.

Start van het centraal
Gabriëlle drukt op het luchtalarm. Tijd om met dromen aan de gang te gaan. Gio mag alleen deze week geen nieuwe droom inleveren. Dit om de kansen voor de rest te vergroten. Zo komt er iedere week weer een ander aan bod.

Veteranendag
Nicole begint nog even over de veteranendag. Een veteraan komt die dag vertellen over zijn eigen ervaringen. Ook wil zij 4 mei, de dag van dodenherdenking serieus nemen en een krans leggen bij het monument op de rotonde. Ook zal de Nederlandse vlag half stok hangen.

Fashionshoot van Naomi
Aanstaande zaterdag doet  Naomi haar fashionshoot. Ook kunnen mensen thuis zich nog aanmelden voor deze modellen dag. En nog iets leuks, a.s. donderdag mogen LauraB en Naomi een leuke opdracht doen. LauraB mag meubels gaan stylen en Naomi maakt er vervolgens foto’s van. Mocht het een succes zijn komen die foto’s in de folder van de klant.

Tijd voor dromen
Iedereen mag weer een droom opschrijven. Er is direct verwarring, want LauraB verandert de regels een klein beetje. De oude dromen gaan eruit en iedereen schrijft een nieuwe op.

En de droom is…
Een bioscoop met Amerikaanse burgers en snoep, de droom van Colinda. Maar dat mag helaas niet doorgaan van de zenderkamer. Dus mag Colinda een andere droom verzinnen. Met als resultaat dat er een Griekse avond georganiseerd gaat worden.

Onvrede en einde centraal
LauraB is ontevreden over de invulling van de dromen en dan met name met de zenderkamer… Mensen nemen het nu al niet meer serieus. Ivan en Mark houden het ook voor gezien en gaan weer werken aan Le Luifel. Het regent vervolgens streamlocks en het betekend uiteindelijk ook einde centraal.

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Tony at 00:47

  Kan iemand van de regie die 2 Laura’s niet een pleister op hun mond plakken. Wat een stel vervelia’s zeg. Hebben ze daar geen spiegel of zijn ze nou zo dom ?
  En die Joey loopt erbij of hij Schwarzenegger zelf is…..onze hardste werker…..
  Laat Gio de koeien nu ook over de perkjes lopen, ik denk het niet, want Ivan doet nu de tuin etc. bijhouden…

 2. Hortence at 21:08

  Ik vind die Laura b vervelend.Ze moet Gaby met rust laten Ze doet alsof haar moeder is.Die ander Laura vind brieven en beschuldigt anderen.Ze gaat als een gek te keer tegen Tineke.Ik weet niet waar ze het recht van daar halt om zo te keer te gaan.Die brieven zijn niet aan haar gegeven.Ze vind wat gaat lezen en gaat met geen grote bek te keer.Dat komt als je te nieuwsgierig ben .

 3. Ladybug at 20:07

  Ik heb ook een droom voor de dromendoos; Ik droom er zo langzamerhand van dat er eens een dag komt dat Laura en Joey helemaal niets meer te vertellen hebben! Die twee lijken zo langzamerhand wel meneer en mevrouw Utopia zelf. De dromendoos was het idee van Gabrielle en raad eens wie het weer overneemt? Hoe dúrft ze de regels te veranderen en de dromen van vorige week eruit te gooien!
  Het wordt tijd dat Gabrielle wakker wordt en de bemoeizieke Laura eens flink van katoen geeft.

 4. Toet at 19:13

  Vanavond Chris zien vertrekken .Voor de eerste keer een beetje waardering voor deze hard werkende jongen kunnen zien.Ga zeker in Rotterdam plantjes kopen.

 5. Wil at 17:43

  Mooi gebaar van nicolle, het is te hopen dat de fotoshoot gaat lukken voor Naomi, zoveel byzonders heeft ze nog niet laten zien

 6. Anja at 17:19

  Mooi gebaar nicolle!!!!!!
  En ik hoop voor Naomi dat de fotoshoots goed gaan, zoveel byzonders heeft ze nog niet laten zien.

 7. Anja at 17:15

  Ik mag hopen voor Naomi dat de fotoshoots goed uitpakken, hoe zij fotos maakt is niet zo moeilijk,dus of ze hier tevreden mee zijn????????

 8. Wil at 17:11

  En ja hoor, zonder overleg moet laura b zonodig alle dromen eruit halen en iedereen nieuwe maken. Kan me indenken dat gabrielle het niet meer snapt, laura b drukt wel overal haar stempel zeg,ik snap dat de mensen het voor gezien houden,. Ga gewoon wat nuttigs doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *