Interview over het Mega Meezing Spektakel

Interview over het Mega Meezing Spektakel

Veronica Magazine wil graag een stukje over Utopia schrijven, specifiek over het Mega Meezing Spektakel. Wie kan het beter het één en ander toelichten dan Giorgio, hij is druk in gesprek en vertelt wat over het Mega Meezing Spektakel en uiteraard zijn eigen dromen in Utopia.

Een dame van Veronica Magazine belt en Giorgio neemt de telefoon op, ze zegt dat ze belt vanwege een evenement wat hij aan het organiseren is, het smartlappenfestival en of hij daar iets meer over kan vertellen. Giorgio zegt, uiteraard en wat leuk dat jullie bellen. De dame zegt, ja, we willen graag een stukje schrijven in het magazine daarover. Giorgio vindt het helemaal super, “Wat tof, wat tof” zegt hij en vervolgt met de woorden dat er 1 mei gestart gaat worden met het smartlappenfestival ook wel het Mega Meezing Spektakel genoemd. Eigenlijk is het zo, dat toen ik in Utopia kwam een festival wilde organiseren, echter kwam ik er snel achter dat de doelgroep hier heel anders was, dan dat ik verwacht had voordat ik in Utopia binnen kwam. De dame zegt, je had een wat jongere doelgroep verwacht? Giorgio beaamde dit en geeft aan dat hij eerst een Dans event wilde neerzetten, echter al snel  kwam ik er achter dat het niet realistisch haalbaar was. Toen dacht ik wat is er nog meer leuk om hier te organiseren en dacht dat misschien een smartlappenfestival wel leuk zou zijn. En inmiddels gaan de kaarten super hard en ik kan zeggen dat het super loopt, dus dat is mooi. De dame vraag of hij al weet wie er zal gaan komen of hoe of wat. Giorgio geeft een aantal namen door, maar de dame hoeft ze niet allemaal te horen en vraagt of het Mee Zing Spektakel alleen smartlappen zijn of komen er ook nog anderen nummers. Ja, zegt Giorgio, het zijn alleen smartlappen, echter zijn we nog even aan het dubben of we het in de loods zullen doen of hier buiten, ligt er een beetje aan hoeveel kaarten er verkocht zijn, als we boven de 200 kaarten verkopen, dan gaan we lekker naar buiten. Uiteraard zijn we wel afhankelijk van het weer, dus we kunnen of onder partytenten het festival doen of gewoon lekker op het Utopia terrein. Ook kwam de vraag, omdat Giorgio een grap uithaalde op 1 april dat hij wilde vertrekken, wat hij van plan is om te doen, gaat hij weg of zal hij nog blijven. Giorgio vertelde dat hij het nog naar zijn zin heeft in Utopia en nog wel wilde blijven. De dame vraag of hij nog dromen had of graag iets zou willen doen. Hij vertelde dat hij het presenteren super leuk vond en dat hij aan het kijken is om een academie voor kinderen neer te zetten, soort gelijk aan praatjes maken op de tv, alleen dan met de vragen wat zijn jullie idealen, hoe ze hun geld willen verdienen of hoe hun zouden overleven. Het gesprek gaat nog wel een klein stukje verder, o.a.. over zijn schouderoperatie, omdat hij de koeien nu niet kan doen en andere dingen. Het is afzien, zegt hij, want ik zou liever lekker mijn ding doen, maar dat kan nu eenmaal niet. De vraag werd ook gesteld of Giorgio ook nog toekomstplannen had als hij Utopia zou verlaten, of hij daarover al had nagedacht. Jazeker wel, zegt Giorgio, ik wil heel graag doorgaan met het presenteren, want als we hier een feest hebben in de loods en ik  moet tegen 200 man praten, dan is die interactie of eigenlijk het hele presenteren vind ik gewoon helemaal geweldig, ik vind dit het allerleukste wat er is. Hij gaf aan dat hij van verschillende presentatoren die hier geweest zijn, zoals Jochem van Gelder, heel wat tips had gehad. De dame stelt de laatste vraag, waar kunnen de kaarten besteld worden, en Giorgio geeft het adres door. De dame wens Giorgio heel veel succes met het organiseren van het festival en uiteraard ook met het verblijf in Utopia.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *