Joey en Colinda maken het goed

Joey en Colinda maken het goed

We gaan nog even terug naar gisteren avond, na een fiks centraal met ruzie en discussie besloten Colinda en Joey nog even met elkaar te praten. De twee raken al snel weer in een discussie maar maken het uiteindelijk goed.

Er is iets verkeerds gegaan waardoor jij over de schreef ging aldus Joey. Colinda knikt en antwoordt ja. Waardoor ik jou weer terug zag gaan naar de Colinda hoe ze in januari was gaat Joey verder. En als ik dat dan zie dan snap ik het niet helemaal. Dan begin jij tegen andere mensen te ventileren. Kennelijk omdat je het tegen mij niet durft of  weet ik veel wat. Ik durf het wel antwoordt Colinda maar het schiet niet op. Volgens Joey is dat maar bullshit, ongelooflijke onzin! Ja maar als ik jou vraag om een shampoo van 20 cent meer denk jij dat ik een onzin verhaal vertel aldus Colinda. Nee! antwoordt Joey, dat voorzie jij compleet verkeerd! Op het moment dat ik de taak besparen heb en jij vraagt als enige dame ik heb andere conditioner nodig dan denk ik inderdaad dat jij zeikt. Maar als 7 meiden dat tegen mij zou zeggen…. Colinda onderbreekt hem, waarom denk je dat? Joey zegt dat er op dit moment 6 dames gelukkig zijn. Volgens Colinda heeft Joey dat niet waargenomen en volgens Colinda is dat niet wat zij gehoord heeft. Het is klaar zegt Joey, spreek het uit of niet! Ik vind gewoon niet dat jij die bevoegdheid moet hebben dat jij kunt beslissen voor mij gooit Colinda er nog een schepje bovenop. Volgens Joey hoort dat nou eenmaal bij de taak besparing. En die taak heeft de gemeenschap jou niet gegeven ketst Colinda terug. Die heb je naar jezelf toegetrokken! Joey ontkent dat en antwoordt dat hij in een centraal toen de vraag er was zijn hand heeft opgestoken om de taak wel te willen doen. Volgens Colinda wil die taak niet zeggen dat hij alles alleen mag bepalen. En Joey geeft juist aan dat dat er wel bij hoort. Dan verschillen we daarin concludeert Colinda. Joey benadrukt dat zijn taak niet makkelijk is, hij gaat mensen gewoon na en in het geval van de shampoo deed hij dat ook. 6 zijn er gelukkig en ik keek naar je haar en zag er niks aan. En nu heb je alsnog je conditioner! Uiteindelijk komt Wilco erbij staan en Joey wil het gesprek afsluiten. Col, prent in je f*cking hoofd dat ik niks tegen je heb! nooit! Geef de frustraties die je hebt gewoon aan, ik kan er absoluut niet tegen als je met andere mensen ventileert terwijl zoals jij aangeeft goede vrienden zijn. Ook komt het vrouwenrecht binnen Utopia nog even aan de orde. Het gesprek blijkt toch nog niet afgelopen te zijn. Joey heeft aan de vrouwen gevraagd of zij zich benadeeld voelen of lager voelen dan de mannen. Niemand geeft het vervolgens aan, niemand! Volgens Colinda zullen de vrouwen dat ook niet zomaar zeggen. Dan spijt het me gaat Joey verder, maar ga dan niet een schild vormen voor mensen die denken dat ze een probleem hebben met… Het enige wat jij hoort zijn klaagberichten die je vervolgens niet met mij ventileert. Daarna lijken de twee de strijdbijl begraven te hebben, op naar een nieuwe dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *