Karaoke avond in Utopia

Karaoke avond in Utopia

Vanavond staat de karaoke avond in Utopia gepland. Het podium en de aparatuur staan er helemaal klaar voor. Omstreeks 19:15 uur verschijnen de eerste gasten op het terrein. En worden hartelijk ontvangen door Laura en Laura die de gardarobe verzorgen. Bjorn en Nicole doen de merchandiase en muntverkoop zodat er ook wat genuttigd kan worden bij de bar. De bar wordt bemand door Tineke. De gasten kunnen liedjes karaoken en zich aanmelden via een formulier om zo een verzoek voor een bepaald nummer in te dienen bij de DJ. Als iedereen aanwezig is, neemt Bjorn het woord. Gio is immers naar het ziekenhuis voor zijn operatie. Bjorn pept het publiek een beetje op en wijst nogmaals op de formulieren om een karaoke liedje aan te vragen. Ook wordt er nog even de groetjes gedaan aan Gio. Daarna begint de avond, maar wie begint er? De DJ heeft alle verzoeken maar om de avond te starten begint Bjorn. Hij staat immers al op het podium, wel wil hij alvast een biertje. Hij begint met het liedje Brabant van Guus Meeuwis. Het feestje is begonnen en zal tot ongeveer 22:00 uur duren.

We vullen dit bericht nog aan, kom je regelmatig terug?
Mochten er filmpjes zijn ondanks de boycot actie van Talpa, zullen we deze uiteraard plaatsen!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 09:11

    Vind ik ook blijf maar gelijk uit utopia, t is mooi geweest, toch misschien een beetje bang voor alle confrontaties buiten? Hij zit er veel te lang, geen toegevoegde waarde meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *