Tineke in tranen

Tineke in tranen

Na het centraal,  wat eindigde met een ruzie. Ging Tineke nog even het gesprek aan met Joey na de beschuldigingen die hij eerder maakte. Waar Tineke totaal geen zin in had en het centraal beëindigde. Tineke geeft aan dat ze niks te maken heeft met de beschuldigingen. Colinda zou allemaal dingen besteld hebben. Verder heb ik geen geld en alleen maar geld voor eten. Ik heb niks en dat weet je donders goed! Joey hoort het aan en wil zijn excuses aanbieden, volgend centraal trek ik het recht. Ik voel me best een beetje lullig erover. Maar dat is blijkbaar niet voldoende voor Tineke want er vloeien al snel tranen als ze in haar wel bekende troon zit. Met veel gezucht, gekreun en zwaar adem halen.

Aan de andere kant van het Utopia terrein bespreken Laura en Mark over Colinda. Diegene die dingen gekocht zou hebben. Volgens Mark is er niets met Colinda aan de hand, ze ziet niet lekker in haar vel. Laura antwoordt dat ze klaar is met haar en wellicht wel op haar mede bewoonster gaat stemmen. Zullen Tineke en Colinda beide op de schopstoel komen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. jacqueline at 12:05

    Tineke praat slechts over de mensen …….geen goed mens is Tineke lui en doe nist . Ze wil geld maar ze heb nist gedaan ff maar achter de bar . Ha ha haar date help haar ga naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *