Tineke is wederom oma geworden!

Tineke is wederom oma geworden!

Toen Tineke vanmorgen op stond en richting de poort liep om de brievenbus te checken ontdekt ze een brief voor haar. Een hele leuke brief zo blijkt wel. Ze gaat op haar wel bekende troon zitten om alles eens goed te lezen. En wat blijkt? Er staat dat ze wederom oma is geworden! Tineke is natuurlijk blij met het nieuws en wordt er zelfs een beetje emotioneel van. Ze blijkt al een aantal uren oma van het kersverse kleinkind want om 2:30 uur is het kindje geboren. Gefeliciteerd Tineke!

We gaan nog even terug naar gisteren om dit bericht een beetje aan te vullen. Colinda wil namelijk dat de vrouwen binnen Utopia meer zeggenschap krijgen. De mannen gaan niet goed met de vrouwen om. Colinda was gisteren erg kwaad, en het meeste nog op haar mede bewoner Joey. Die maak ik nog af, ik ga liever zonder handen en voeten eruit, dan dat ik dat joch de ruimte geef om mij te kleineren, schreeuwt ze buiten naar Wilco. Wilco probeert Colinda een beetje te kalmeren, en adviseert dat ze meer moet focussen op de wellnes. Maar dat advies vind Colinda maar niets. Vervolgens lopen de twee naar de wellnes en al snel laat Colinda iets zien om te laten blijken dat ze serieus is. Ze heeft in de wellnes namelijk een kistje verstopt en in dat kistje zit al haar eigen geld opgespaard. Niets daarvan gaat naar de bv, het is haar eigen spaargeld. Wilco weet niet of het zo verstandig is maar maakt er verder geen woorden meer aan vuil.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. betweter at 15:01

  Als iemand nou bewijst dat het wat haar betreft de vrouwen niet voor het zeggen mogen hebben is zij het wel met haar stiekem en achter als gedoe.Zij gebruikt haar onderbuik toch ook om enig aanzien te verwerven

 2. joyce madarie zweers at 11:30

  ik zal eerlijk zijn , ik zie liever nu tineke , dan colinda , die schreeuwbek , bah . staat der niet .
  bij colinda kom ik nu weinig spiritueel gevoel tegen . voel er weinig bij .
  jammer jammer en nog eens jammer .

 3. Druif at 10:09

  Dat verbaast me niks van colindA , dom is het wel. Lekker eten ,zuipen en een zaak opzetten en meubileren met geld van anderen .
  O wat zijn we eerlijk bezig ” zij als paragnoste” moet toch weten dat alles te zien is en horen is door anderen.
  Nou ja maakt me verder geen worst uit, altijd zullen er rotte appels bestaan en die komen op de vuilnisbelt of groen container terecht.hoe kan je van anderen verwachten als je zelf niet eerlijk en oprecht bent dat zij dat wel zullen zijn !
  Blij dat er toch ook nog we eerlijke mensen rondlopen al zijn het er niet veel op deze utopiaanse aardkloot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *