Utopia nieuwtjes 13 april

Utopia nieuwtjes 13 april

Het laatste Utopia nieuws van 13 april vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Wilco en Ivan hebbent de koeien weer verzorgd.
 • Tijd om sportief bezig te zijn, Arjuna is er weer en dat betekend een weegmoment! Ondanks de snack/snoep dag van Gabriëlle is ze gelukkig nog 1,8 KG afgevallen! Gabriëlle is erg opgelucht en gaat snel verder met sporten. Ook LauraB doet gezellig mee.
 • Freddy is weer op het terrein, tijd om met een aantal bewoners aan crossfit te doen. Mark en Ivan doen fanatiek mee.
 • Wilco neemt zijn taak tot het verzorgen van de koeien uiterst serieus en spuit de stal schoon met een hoge drukreiniger.
 • Colinda gaat nog altijd de strijd aan voor het vrouwenrecht binnen Utopia waar we al eerder over schreven. Joey moet zijn ogen uit zijn kop schamen, we zijn allemaal Utopianen om het maar even te zeggen. Tineke is het er helemaal mee eens en de twee opperen er zelfs een centraal voor in te lassen…
 • Tineke maakt haar belofte waar, Ze vertelde gisteren aan bezoekers tijdens de Utopia markt dat ze vanaf deze week niet meer zou gaan werken. En zit nu dan ook met haar boek in de zon.
 • De boodschappen zijn weer geleverd, De kosten? 789,95 euro, we mogen hopen dat dat voor deze week is!
 • Ivan krijgt vanmiddag bezoek, omstreeks 14:00 uur mag hij 3 uur lang van familiebezoek genieten. Verslag volgt uiteraard nog.
 • Naomi voelt zich nog steeds niet erg lekker, ze heeft last van een keelontsteking.

We vullen dit bericht nog meerdere malen per dag aan. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Crossfit training nu

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Marja at 11:14

  Ach die Naomi, gisteravond was ze bijna beter en kon goed eten, maar nu er weer werk aan de winkel is komt een beetje keelpijn haar goed uit. Vannacht had ze ook geen last

  • Harlequin at 05:45

   Ik heb zelf regelmatig last van keelontsteking, maar werken is dan geen enkel probleem. Eten wel. Veel koud drinken verzacht dan de pijn een beetje. Is inderdaad geen reden om in bed te blijven liggen. Beetje kinderachtig van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *